Cheese, Olive and Buttermilk Herb Bread

Cheese, Olive and Buttermilk Herb Bread -- this looks wonderful for dipping in hearty fall soups!Queijo, Olive e Buttermilk Herb Bread - este parece maravilhoso para mergulhar em sopas queda saudáveis!

Home made

Twisted Pizza Sticks - These easy breadsticks made with frozen dough are great for a party food or even dinner!

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

Regn och rusk idag. Perfekt dag att sitta inne och se en film eller två. Men jag blir ju lätt rastlös. Måste ha något att göra! Då är ju brödbakning perfekt! Idag blev den ett bröd som heter Ghakku…

Regn och rusk idag. Perfekt dag att sitta inne och se en film eller två. Men jag blir ju lätt rastlös. Måste ha något att göra! Då är ju brödbakning perfekt! Idag blev den ett bröd som heter Ghakku…

Sluta leta! Här har du brödet som passar till jul, kräftskiva, midsommar och vilken fest som helst. Och vilken kärleksaffär det blir mel...

Sluta leta! Här har du brödet som passar till jul, kräftskiva, midsommar och vilken fest som helst. Och vilken kärleksaffär det blir mel...

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova! RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova! RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Berberibröd är en storsäljare i de bagerier som erbjuder detta fantastiska bröd. En härligt bröd med en frasig skorpa och mjukt inkråm.

Berberibröd är en storsäljare i de bagerier som erbjuder detta fantastiska bröd. En härligt bröd med en frasig skorpa och mjukt inkråm.

Vörtbröd, Ernsts recept (kock Ernst Kirchsteiger)

Vörtbröd, Ernsts recept

Extra gott och saftigt morotsbröd som passar lika bra till en mellanmål som att servera till middagen.

Morotsbröd

Extra gott och saftigt morotsbröd som passar lika bra till en mellanmål som att servera till middagen.

"Ett fantastiskt bröd!"Så säger Anna Bergenström i sin bok Annas mat om det här brödet.Jag är benägen att hålla med.Lätt att göra och passar till många tillfällen, morgonkaffet, eftermiddagsteet, till soppa, till fyllda ...

"Ett fantastiskt bröd!"Så säger Anna Bergenström i sin bok Annas mat om det här brödet.Jag är benägen att hålla med.Lätt att göra och passar till många tillfällen, morgonkaffet, eftermiddagsteet, till soppa, till fyllda ...

Lätta, goda och har en strykande åtgång. Bakas ut direkt och ställs in i kall ugn.

Lätta, goda och har en strykande åtgång. Bakas ut direkt och ställs in i kall ugn.

Sirapslimpa

Recept på Sirupslimpa // Tradionnal swedish bread with rye flour and molasses.

Om du inte har en stenugn hemma, men ändå vill ha bröd med sån där fantastisk skorpa, så går det faktiskt att fixa! Äger du en gjutjärns- eller emaljgryta så fungerar det utmärkt som substitut för den betydligt klumpigare och dyrare stenugnen.

Bröd i gjutjärnsgryta

Om du inte har en stenugn hemma, men ändå vill ha bröd med sån där fantastisk skorpa, så går det faktiskt att fixa! Äger du en gjutjärns- eller emaljgryta så fungerar det utmärkt som substitut för den betydligt klumpigare och dyrare stenugnen.

Pinterest
Search