Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Regn och rusk idag. Perfekt dag att sitta inne och se en film eller två. Men jag blir ju lätt rastlös. Måste ha något att göra! Då är ju brödbakning perfekt! Idag blev den ett bröd som heter Ghakku…

Regn och rusk idag. Perfekt dag att sitta inne och se en film eller två. Men jag blir ju lätt rastlös. Måste ha något att göra! Då är ju brödbakning perfekt! Idag blev den ett bröd som heter Ghakku…

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Bröd som påminner om ciabatta - fantastiskt gott och enkelt att baka. Ingen knådning!

Bröd som påminner om ciabatta - fantastiskt gott och enkelt att baka. Ingen knådning!

Många har frågat mig hur man gör egen surdeg, och det är verkligen inte särskilt svårt alls. Trenden att baka surdegsbröd blir bara starkare och starkare och det är riktigt kul att kunna göra sitt eget. Här har jag gjort en liten enkel guide till hur man startar igång och matar sin egen surdeg s

Många har frågat mig hur man gör egen surdeg, och det är verkligen inte särskilt svårt alls. Trenden att baka surdegsbröd blir bara starkare och starkare och det är riktigt kul att kunna göra sitt eget. Här har jag gjort en liten enkel guide till hur man startar igång och matar sin egen surdeg s

Vill du ha naanbröd? Det är ingen ja eller nej-fråga, det går bara att svara ja på den frågan (om du inte är glutenintolerant alltså, för då kan du ju dö). Med det här enkla receptet kan du moffa i dig hur mycket vitlöksnaan du vill hemma.

Brödet du alltid äter för mycket av – vitlöksnaan

Vill du ha naanbröd? Det är ingen ja eller nej-fråga, det går bara att svara ja på den frågan (om du inte är glutenintolerant alltså, för då kan du ju dö). Med det här enkla receptet kan du moffa i dig hur mycket vitlöksnaan du vill hemma.

Frostrosor: Busenkla fuskiga surdegsbaguetter steg-för-steg

Frostrosor: Busenkla fuskiga surdegsbaguetter steg-för-steg

Rågbröd i form | baka.se

Rågbröd i form | baka.se

Baka supergoda brioche-limpor!

Brioche i limpform - recipe in Swedish

Pinterest
Search