Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Världens godaste vaniljsås, tre ingridienser (grädde, vaniljpulver, kondenserad mjölk)

Världens godaste vaniljsås, tre ingridienser (grädde, vaniljpulver, kondenserad mjölk)

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

Världens godaste vaniljsås, tre ingridienser (grädde, vaniljpulver, kondenserad mjölk)

Världens godaste vaniljsås, tre ingridienser (grädde, vaniljpulver, kondenserad mjölk)

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Knäckig rabarberpaj alltså – finns det något godare? Den här rabarberpajen skiljer sig markant från en smulpaj, det är mer

Knäckig rabarberpaj – recept på magiskt god paj med havregryn

Knäckig rabarberpaj alltså – finns det något godare? Den här rabarberpajen skiljer sig markant från en smulpaj, det är mer

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Sablebotten: Blanda ihop alla ingredienser till en deg och ställ den kallt i 1 timme. Värm ugnen till 160°. Ta fram valfria formar, till exempel runda ringar, och lägg en bit sabledeg i botten på varje form. Baka i ugnen i cirka 8-10 minuter.Mjölkchokladkräm: Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och rör i smöret.Päronkräm: Koka päronpuré med socker, citronsaft och maizena till en fin, tjock kräm.

Postres - Desserts - Italian Meringue with Milk Chocolate Cream - Healthy Sweet Snacks

Pinterest
Search