Att sakta och på låg temperatur steka en fransyska, skära den i tunna skivor och sedan låta den vila i en riktigt god marinad – det är strålande sällskapsm

Att sakta och på låg temperatur steka en fransyska, skära den i tunna skivor och sedan låta den vila i en riktigt god marinad – det är strålande sällskapsm

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Här kommer receptet:SEGKAKORca 30-35 st1 l filmjölk1 dl sirap1 dl socker1 msk hjorthornssalt2 msk brödkryddor10-12 dl rågsikt10-12 dl vetemjöl OBS! Byt gärna ut 3-4 dl av mjölet mot kornmjöl så blir…

Här kommer receptet:SEGKAKORca 30-35 st1 l filmjölk1 dl sirap1 dl socker1 msk hjorthornssalt2 msk brödkryddor10-12 dl rågsikt10-12 dl vetemjöl OBS! Byt gärna ut 3-4 dl av mjölet mot kornmjöl så blir…

Världens bästa gyroskött av karré och hemmagjord gyroskebab

Världens bästa gyroskött av karré och hemmagjord gyroskebab

Denna kräftsoppan har jag skrivit om tidigare och jag vet att många av er provat den för den är väldigt populär och man hittar den verkligen överallt på nätet. Har ni inte provat den och tycker om/tåler skaldjur så måste ni! Alla mina gäster tar alltid om minst 1 gång när jag serverar den som […]

Denna kräftsoppan har jag skrivit om tidigare och jag vet att många av er provat den för den är väldigt populär och man hittar den verkligen överallt på nätet. Har ni inte provat den och tycker om/tåler skaldjur så måste ni! Alla mina gäster tar alltid om minst 1 gång när jag serverar den som […]

Godaste vaniljrutorna i långpanna - Karpatka 4

Godaste vaniljrutorna i långpanna - Karpatka 4

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god.  Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Denna hallonkola kvalade in som förra julens godaste julgodis. Den äkta bärsmaken är oslagbar jmf med köpesvarianterna så det är helt klart värt att göra dessa! I år blir det några få utvalda sorte…

Denna hallonkola kvalade in som förra julens godaste julgodis. Den äkta bärsmaken är oslagbar jmf med köpesvarianterna så det är helt klart värt att göra dessa! I år blir det några få utvalda sorte…

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Pinterest
Search