Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Här hittar du en fantastisk smörkolasås

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Chokladbollar med jordgubbsgömma

Chokladbollar med jordgubbsgömma

In german you'll need to use…

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Denne kaken er veldig enkel å lage, og ser ut og smaker fantastisk. Du kan selv velge hvilken frukt og bær du vil bruke. Det samme med kremen, bruk det du liker. Kaken vil smake helt fortreffelig uansett. Hvis du ikke har prøvd å lage den før, så er det absolutt på tide! ;-)

Meringue Roll Cake with Fruit and Berries 🙏💑👅

Smarriga havrebollar helt utan strösocker och smör. I stället innehåller de mosad banan vilket ger en söt, god smak! Ett perfekt alternativ när man vill dra ner på socker och fett. Bananerna ska vara

Nyttiga bananchokladbollar (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Megújult a diétás kókuszgolyó!

Muffla – muffinssemla! – Alla goda ting

Muffla – muffinssemla! – Alla goda ting

Pannkaksmuffins – Lindas Bakskola

Pannkaksmuffins – Lindas Bakskola

Insåg när jag skulle döpa denna kladdkaka att skumbollen har väldigt många namn - gräddbulle, mums-mums, kokosboll, kokosmunk, kokostopp, ja det finns nog fler! Men eftersom det bara är skum på…

Insåg när jag skulle döpa denna kladdkaka att skumbollen har väldigt många namn - gräddbulle, mums-mums, kokosboll, kokosmunk, kokostopp, ja det finns nog fler! Men eftersom det bara är skum på…

Socekrfria chokladdoppade kokoskulor – Få ingredienser, nyttigt, snabbt och supergott! Baka utan socker. Passar både LCHF och paleo.

men jag hade i lite honung också.

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Bananpaj med choklad (4-6 portioner) 3-4 bananer 1 dl vetemjöl 100 gram smör (gärna rumsvarmt) 1,5 dl strösocker 0,75 dl ljus sirap Gör såhär; Sätt ugnen på 200 grader. Skiva bananerna, smörj en form och lägg låt dem täcka bottnen. Blanda samman smör med sirap, mjöl och socker och smeta över den över bananerna. Grädda i ca 15-20 minuter tills pajen fått fin färg. Servera med valfritt tillbehör.

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Bananpaj med choklad (4-6 portioner) 3-4 bananer 1 dl vetemjöl 100 gram smör (gärna rumsvarmt) 1,5 dl strösocker 0,75 dl ljus sirap Gör såhär; Sätt ugnen på 200 grader. Skiva bananerna, smörj en form och lägg låt dem täcka bottnen. Blanda samman smör med sirap, mjöl och socker och smeta över den över bananerna. Grädda i ca 15-20 minuter tills pajen fått fin färg. Servera med valfritt tillbehör.

Pinterest
Search