These Nine Mason Jar Salad Dressings Are Perfect For All The Summer Salads You'll Be Eating

Hittade det här receptet i senaste Elle Mat & Vin. Och det passade ju som handen i handsken till glöggminglet. Krämig avokado med salt löjrom och krispighet från västerbottensflarnet. Receptet är LCHF

Cocktail med avokado, löjrom och västerbottensflarn (Smaskelismaskens)

Hittade det här receptet i senaste Elle Mat & Vin. Och det passade ju som handen i handsken till glöggminglet. Krämig avokado med salt löjrom och krispighet från västerbottensflarnet. Receptet är LCHF

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Alltså den här desserten! Helt galet god! Alla som har smakat på den har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör endast...

Mascarponedröm med amarettomarinerade jordgubbar och rostade mandelspån!

Alltså den här desserten! Helt galet god! Alla som har smakat på den har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör endast...

Mascarponedröm med amarettomarinerade jordgubbar och rostade mandelspån!

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBULLAR

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Osötad filmjölkslimpa med rivna morötter

Osötad filmjölkslimpa med rivna morötter (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Dumlefluff med fruktsallad och nötbräck »

Dumlefluff med fruktsallad och nötbräck »

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel

Pinot Noir, Food Porn, Drinks, Green Garden, Food Tech, Swedish Recipes, Lchf, Traveling, Vegan Snacks

Pinterest
Search