Zucchini & Ricotta Fritters with Feta, Dill and Lemon

These delicious savoury Zucchini, Ricotta & Feta Fritters with Dill are absolutely addictive. Low fat and low cal, it seems impo.

Varm smörgåstårta - enkelt att förbereda och sen bara värma.

Varm smörgåstårta - enkelt att förbereda och sen bara värma.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Snabblagad middag som sköter sig själv i ugnen. Passar bra till både vardag och fest. Går även utmärkt att frysa i matlådor.

Snabblagad middag som sköter sig själv i ugnen. Passar bra till både vardag och fest. Går även utmärkt att frysa i matlådor.

Tomteskumspannacotta

Tomteskumspannacotta

Bland det godaste tilltugg man kan få till en drink, en öl eller ett glas vin. Prova Magdalena Ribbings släktrecept från 1800-talet!

Ribbings släktrecept: Läckraste tilltugget

Bland det godaste tilltugg man kan få till en drink, en öl eller ett glas vin. Prova Magdalena Ribbings släktrecept från 1800-talet!

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Smaskelismaskens: Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Det här är en av de godaste maträtterna jag vet och jag tycker själv att min Alfredosås är en av de godaste Alfrdosåserna jag smakat, hehe! Min alfredosås gör jag så här! Finhackad lök och vitlök får fräsa i rejält med smör. Sedan häller jag i vispgrädde, den hemliga ingrediensen: färskost och kryddor. Sist i […]

Det här är en av de godaste maträtterna jag vet och jag tycker själv att min Alfredosås är en av de godaste Alfrdosåserna jag smakat, hehe! Min alfredosås gör jag så här! Finhackad lök och vitlök får fräsa i rejält med smör. Sedan häller jag i vispgrädde, den hemliga ingrediensen: färskost och kryddor. Sist i […]

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Pannacotta

Nyårsmeny - från oxfilé till lyxig dessert

Pannacotta

Den här kakan har jag gått och fantiserat om sen i julas när jag först planerade att göra den. M...

Den här kakan har jag gått och fantiserat om sen i julas när jag först planerade att göra den. M...

Frasiga ostplättar

Frasiga ostplättar --- Fried cheese rounds with shrimp, caviar and creme fraiche - Swedish recipe - give me a shout if you need translation

Pinterest
Search