Pinterest
Söta bakverk kaka i långpanna: Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Kladdkaka - Extra Allt

Kladdkaka - Extra Allt Sticky cake with extra everything

Snickers+kladdkaka = succékladdkaka! Glutenfri + går att byta nötter mot något annat!

Snickers+kladdkaka = succékladdkaka! Glutenfri + går att byta nötter mot något annat!

Sugen på något gott till kaffet? Prova dessa lyxiga mördegskakor med knäckig toscasmet och choklad!     24 st  150 g smör  3½ dl vetemjöl  3/4 dl strösocker  1 krm salt  2...

Sugen på något gott till kaffet? Prova dessa lyxiga mördegskakor med knäckig toscasmet och choklad! 24 st 150 g smör 3½ dl vetemjöl 3/4 dl strösocker 1 krm salt 2...

Himmelsk Citronpaj med kokosmjölk (glutenfri, mjölkfri & utan tillsatt vitt socker) | Nilla's Kitchen

Himmelsk Citronpaj med kokosmjölk (glutenfri, mjölkfri & utan tillsatt vitt socker) | Nilla's Kitchen

Den här kakan är "to die for". Jag kan lova dig att de du bjuder denna på kommer alla att humma högljutt av välbehag, eller så äter du den själv. :) En kaka som liksom har allt. Kladd, crunch och choklad. Vad mer kan man begära?  Bara jag kikar på bilderna nu så känner jag smaken i munnen.

Den här kakan är "to die for". Jag kan lova dig att de du bjuder denna på kommer alla att humma högljutt av välbehag, eller så äter du den själv. :) En kaka som liksom har allt. Kladd, crunch och choklad. Vad mer kan man begära? Bara jag kikar på bilderna nu så känner jag smaken i munnen.

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Semmelpaj | Hannas bageri

Semmelpaj | Hannas bageri

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Kladdkaksrutor med mandeltosca i långpanna

Kladdkaksrutor med mandeltosca i långpanna

Den här kladdkakan gör du med saffran och mandelmassa för att få en härlig och läcker kaka till julfikat.

Den här kladdkakan gör du med saffran och mandelmassa för att få en härlig och läcker kaka till julfikat.

Enkelt och riktigt gott, tagliatellegratäng med köttfärs och fetaost, otroligt god och en lyckad lunch eller middag som dessutom är snabb.

Enkelt och riktigt gott, tagliatellegratäng med köttfärs och fetaost, otroligt god och en lyckad lunch eller middag som dessutom är snabb.

en kaka till: Saftig vaniljkaka gjord på vaniljvisp

en kaka till: Saftig vaniljkaka gjord på vaniljvisp

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat