More ideas from GUNILLA
Häftig paj med pepprkaksbotten fylld med saffranskola!

Häftig paj med pepprkaksbotten fylld med saffranskola!

Crispy layered thyme potatoes: thinly slice then oven bake your spuds for an impressive side dish to serve with your Easter roast or Sunday lunch

Ingredients: white potatoes butter, melted small pack thyme, leaves only sea salt or rock salt (if you have it) Method Heat oven to fan/gas Slice the peeled potatoes as finely as possible on a mandolin, with the

Jag älskar ostkaka gjord på keso. Smaken av bittermandel upplever i alla fall inte jag mer än när jag sätter tänderna i denna godbit och det är en riktigt trevlig upplevelse. Superenkel att göra! Ingredienser: 500 g keso (cottage cheese) 3 ägg 1 dl grädde eller cream fraiche 1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 2…

Jag älskar ostkaka gjord på keso. Smaken av bittermandel upplever i alla fall inte jag mer än när jag sätter tänderna i denna godbit och det är en riktigt trevlig upplevelse. Superenkel att göra! Ingredienser: 500 g keso (cottage cheese) 3 ägg 1 dl grädde eller cream fraiche 1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 2…

Kesokaka är ett mättande och gott mellanmål. Den här gången lagade jag den i en fin liten portionsform.

Kesokaka är ett mättande och gott mellanmål. Den här gången lagade jag den i en fin liten portionsform.

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

I love to lay on the grass and watch the clouds go by! Then I do it again for the stars at night.  ❤️☀️

Funny pictures about First Time In The Grass. Oh, and cool pics about First Time In The Grass. Also, First Time In The Grass photos.

Chokladig cheesecake med tryffeltäcke - Jennys Matblogg

Chokladig cheesecake med tryffeltäcke - Jennys Matblogg