A delicious, light and fresh dessert, with a meringue base and a light lemon curd topping. Garnished with fresh lemon slices, blueberries, mint leaves and powdered sugar.

Lemon Curd Pavlova

Lemon Curd Pavlova - A delicious, light and fresh dessert, with a meringue base and a light lemon curd topping. Garnished with fresh lemon slices, blueberries, mint leaves and powdered sugar.

Rhubarb Magic Custard Cake

Rhubarb Magic Custard Cake

This Rhubarb Magic Custard Cake separates in to three layers while baking and is topped with sweet, tangy Rhubarb.

Alltså den här desserten!! Helt galet god! Alla som har smakat på den, har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör...

Mascarponedröm med amarettomarinerade jordgubbar och rostade mandelspån!

Nattjästa frukostbröd blir till rykande färskt bröd till frukost.deg

Nattjästa frukostbröd blir till rykande färskt bröd till frukost.deg

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

FRANSK HALLONKAKA | Ca 8 bitar. 2 ägg / 2 ½ dl strösocker / 2 ¼ dl vetemjöl / ½ tsk bakpulver / 2 tsk vaniljsocker. {På toppen} 175 g hallon, frysta / 2 msk sötmandel, hackad (kan uteslutas) / 75 g smör, kylskåpskallt /

FRANSK HALLONKAKA | Ca 8 bitar. 2 ägg / 2 ½ dl strösocker / 2 ¼ dl vetemjöl / ½ tsk bakpulver / 2 tsk vaniljsocker. {På toppen} 175 g hallon, frysta / 2 msk sötmandel, hackad (kan uteslutas) / 75 g smör, kylskåpskallt /

A lovely cake: Grovt bröd med frukt och nötter. Mitt favoritbröd!

- Grovt bröd med frukt och nötter - Quick Whole Grain Bread with Fruit-Nuts, scalding, no-yeast

Pinterest
Search