Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Kladdkaka med kinapuffstäcke Tjoho, jag är så glad att få dela med mig av den här goa kladdkakan ett litet test med kinapuffar som ...

Kladdkaka med kinapuffstäcke Tjoho, jag är så glad att få dela med mig av den här goa kladdkakan ett litet test med kinapuffar som ...

Saftiga frukostfrallor som blir extra smakrika genom kalljäsning.

Saftiga frukostfrallor som blir extra smakrika genom kalljäsning.

Måste tipsa dig om en magisk kaka att baka i långpanna! Denna räcker till många, är god så tungan krullar sig, saftig och den går att frysa om ni inte orkar sätta i er hela kakan på en gång. Ät den med len vaniljsås så får man smaka på en liten del av himlen. Uppepå kakan har vi en havrecrumble som

Blåbärskaka i långpanna med havrecrumble

Kanelbullesnittar

Släpp allt ni har i händerna! Spring in i köket, plocka fram lite…

Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums. Så igår skred jag till verket och bakade de här alldeles ljuvliga små rutorna. De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och

Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums. Så igår skred jag till verket och bakade de här alldeles ljuvliga små rutorna. De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och

Twixkakor är de kakor som jag får flest mail och frågor kring. Detta är en favoritkaka som vi bakar till alla kalas, och den är så god!  Så för er som missat den – här kommer recepet igen. Och ni kan lätt söka på gamla recept till höger på sidan, bland … Läs mer

Twixkakor är de kakor som jag får flest mail och frågor kring. Detta är en favoritkaka som vi bakar till alla kalas, och den är så god! Så för er som missat den – här kommer recepet igen. Och ni kan lätt söka på gamla recept till höger på sidan, bland … Läs mer

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Pinterest
Search