TildaochMamma: Naturens pynt...

I saw small evergreens in jars like this all throughout shops in Norway during December. Sometimes with lights, but always beautiful and clean.

Rustic style Christmas tree p with nice farmhouse feel room and wood ceilings - Ꭻoɦanna Flyckt Gasɦί

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Blogg | Formelle Design - Part 3

Use newspaper to wrap a flowering bulb with small amount of soil. The recipient can cut the string & place in the ground since the newspaper will not harm the environment. Photo: Johanna Eklöf/Formelle Design www.

[ Vaniljpannacotta med lingon ] 8-9 port. 5 dl vispgrädde / 3 msk strösocker / vaniljstång / 2 gelatinblad. Garnering: lingon, färska el frysta / strösocker / maränger / minipepparkakor | Blötlägg gelatin, kallt vatten 5–10 min. Koka grädde, socker + vaniljstång på medelvärme. Skrapa ur vaniljfröna, lägg tillbaka i grädden. Ta bort grädden från värmen. Krama ur gelatinblad, rör i varma grädden. Ställ i kallt vattenbad tills svalnat, rör om då o då. Häll i glas, stå kallt minst 4 tim.

[ Vaniljpannacotta med lingon ] 8-9 port. 5 dl vispgrädde / 3 msk strösocker / vaniljstång / 2 gelatinblad. Garnering: lingon, färska el frysta / strösocker / maränger / minipepparkakor | Blötlägg gelatin, kallt vatten 5–10 min. Koka grädde, socker + vaniljstång på medelvärme. Skrapa ur vaniljfröna, lägg tillbaka i grädden. Ta bort grädden från värmen. Krama ur gelatinblad, rör i varma grädden. Ställ i kallt vattenbad tills svalnat, rör om då o då. Häll i glas, stå kallt minst 4 tim.

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Detta är en klassiker som jag gör varje jul. Det känns som att man aldrig kan ha för många saffranskakor på fikabordet … Otroligt enkel att göra är den oc...

Detta är en klassiker som jag gör varje jul. Det känns som att man aldrig kan ha för många saffranskakor på fikabordet … Otroligt enkel att göra är den oc...

Pepparkaksmums.

Pepparkaksmums.

Pinterest
Search