Pannacotta är en klassisk norditaliensk puddingdessert som tar cirka en timme att göra. Denna är smaksatt med vit choklad och till det limemarinerade bär och hallonpuré - en riktig vinnare som kommer att älskas av dina middagsgäster!

Panna Cotta - Means boiled cream in italian

Bild på Klassisk rotfruktsgratäng

Bild på Klassisk rotfruktsgratäng

chokladfondant

By Jennie - Perfekt chokladfondant

Renskavs- och svampsås är en härlig och krämig pastarätt med fullkornsspagetti och en sås med renskav, svamp, västerbottenost, lök, grädde, crème fraiche och senap. En mycket smakfull och snabblagad rätt som passar till middag mitt i veckan!

Renskavs- och svampsås är en härlig och krämig pastarätt med fullkornsspagetti och en sås med renskav, svamp, västerbottenost, lök, grädde, crème fraiche och senap. En mycket smakfull och snabblagad rätt som passar till middag mitt i veckan!

Pinterest
Search