Hanna Ranmarker

Hanna Ranmarker

2 followers
·
5 followers
Hanna Ranmarker
More ideas from Hanna
7-minute AMRAPs HIIT workout! A bodyweight workout that takes under 25 minutes with strength work + a cardio sweat fest! #workout #hiit #bodyweightworkout #cardio

7-minute AMRAPs HIIT workout! A bodyweight workout that takes under 25 minutes with strength work + a cardio sweat fest! #workout #hiit #bodyweightworkout #cardio

Äppelpaj i muffinsformar

Äppelpaj i muffinsformar

Linssoppa – recept på godaste soppan

Linssoppa – recept på godaste soppan

Varm bulgursallad med halluomi, sesam och ajvarmajonnäs. Varm bulgursallad åt vi hela min uppväxt. Det är så sjukt gott när salladen blir mjuk av värmen från bulguren. Sesamfröna får en helt magisk smak av rostningen så glöm inte dem! /Siri

Varm bulgursallad med halluomi, sesam och ajvarmajonnäs. Varm bulgursallad åt vi hela min uppväxt. Det är så sjukt gott när salladen blir mjuk av värmen från bulguren. Sesamfröna får en helt magisk smak av rostningen så glöm inte dem! /Siri

Italienska långlagade kotletter - 56kilo.se - Lyckas med Low Carb / Keto!

Italienska långlagade kotletter - 56kilo.se - Lyckas med Low Carb / Keto!

Vårrullar - ZEINAS KITCHEN

Vårrullar - ZEINAS KITCHEN

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Pilgrimsmussla, jordärtskockscrème, bakad jordärtskocka och jordärtskockschips | COOKED

Pilgrimsmussla, jordärtskockscrème, bakad jordärtskocka och jordärtskockschips | COOKED

Färsk tonfisk är SÅ gott! Framför allt tycker jag att det är gott i asiatisk tappning, såsom jag gjort i detta recept. Här halstrar jag färsk tonfisk på grillen och serverar till en mango-...

Färsk tonfisk är SÅ gott! Framför allt tycker jag att det är gott i asiatisk tappning, såsom jag gjort i detta recept. Här halstrar jag färsk tonfisk på grillen och serverar till en mango-...

Laxsashimi med ingefärsponzu – Mattugg

Laxsashimi med ingefärsponzu – Mattugg

Kålrotsbiffar med avokado

Kålrotsbiffar med avokado

En gammal goding från AoM nr 7 1981 som jag gjort måååånga gånger och som alltid blir succé ävenså denna midsommar 2016, fler ville ha receptet. Ibland var det bättre förr utan några konstigheter! Såsen går till det mesta till fisk, kött, kyckling att dippa grönsaker i mm mm.

En gammal goding från AoM nr 7 1981 som jag gjort måååånga gånger och som alltid blir succé ävenså denna midsommar 2016, fler ville ha receptet. Ibland var det bättre förr utan några konstigheter! Såsen går till det mesta till fisk, kött, kyckling att dippa grönsaker i mm mm.