En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

Vem gillar inte chokladbollar? Iallafall inte när det kommer till barn. Chokladbollar var nog det allra vanligaste jag och mina kompisar brukade baka när vi var små. Det behövdes egentligen inte nå...

Chokladbollar

Vem gillar inte chokladbollar? Iallafall inte när det kommer till barn. Chokladbollar var nog det allra vanligaste jag och mina kompisar brukade baka när vi var små. Det behövdes egentligen inte nå...

Marshmallow + champagne

marshmallows dipped in chocolate & nuts. variation: marshmallows dipped in white chocolate and then jelly crystals

Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.

Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.

nyum nyum =)

and maybe some candy. Set up an all sugar buffet with jars of your favourite candy and have cute paper containers for your guests to pla

Getostkrämen är lika god till skinka som till den rostade paprikan men det blir helt olika karaktär på crostinin.

Getostkrämen är lika god till skinka som till den rostade paprikan men det blir helt olika karaktär på crostinin.

Pinterest
Search