Hanna Harensten

Hanna Harensten

2 followers
·
6 followers
Hanna Harensten
More ideas from Hanna
Marängsnittar En ljuvlig småkaka med mör botten, marängtäcke och rostade mandlar/mandelspån. Dessa snittar är ljuvliga och går alltid hem på fikabordet. Vill du göra en söt botten går det bra…

Marängsnittar En ljuvlig småkaka med mör botten, marängtäcke och rostade mandlar/mandelspån. Dessa snittar är ljuvliga och går alltid hem på fikabordet. Vill du göra en söt botten går det bra…

Kanelbullar i långpanna

Kanelbullar i långpanna

Rabarbermuffins med knäckig yta och kladdig insida Det har nu gått en vecka sedan den första rabarberskörden och jag har låtit krukorna stå kvar över dem. Glädjande nog så blev det därför en ny rabarberskörd idag. Ingredienser: 3 dl strösocker 3 dl rabarber 2 ägg 100 gr smör 1 tsk vaniljp

Rabarbermuffins med knäckig yta och kladdig insida Det har nu gått en vecka sedan den första rabarberskörden och jag har låtit krukorna stå kvar över dem. Glädjande nog så blev det därför en ny rabarberskörd idag. Ingredienser: 3 dl strösocker 3 dl rabarber 2 ägg 100 gr smör 1 tsk vaniljp

Söta bakverk kaka i långpanna: Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Söta bakverk kaka i långpanna: Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

The Best 65 Ways To Reuse, Upcycle And Repurpose Old Jeans and turn them into great, usable things to wear or simply to add to your home decor. Trust me, you'll regret getting rid of all your old jeans. Gosh, I wish I hadn't!

The Best 65 Ways To Reuse, Upcycle And Repurposed Old Jeans and turn them into great, usable things to wear or simply to add to your home decor. Trust me, you'll regret getting rid of all your old jeans. Gosh, I wish I hadn't!

Med en enda smet gör du denna kaka som i ugnen skiktar sig och smeten får 3 olika texturer.

Med en enda smet gör du denna kaka som i ugnen skiktar sig och smeten får 3 olika texturer.

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

William tårta är en av mina favorit tårta. En chokladbotten med vaniljkräm och päronkräm med ett marsipanlock, choklad och hackade hasselnötter. Den här tårtan gör du på ett kick! Tiden fanns inte idag o jag köpte färdiga chokladbottnar. Men om man vill göra sin egen chokladbotten rekommenderar jag den HÄR WILLIAM TÅRTA Ett paket färdiga [...]

William tårta är en av mina favorit tårta. En chokladbotten med vaniljkräm och päronkräm med ett marsipanlock, choklad och hackade hasselnötter. Den här tårtan gör du på ett kick! Tiden fanns inte idag o jag köpte färdiga chokladbottnar. Men om man vill göra sin egen chokladbotten rekommenderar jag den HÄR WILLIAM TÅRTA Ett paket färdiga [...]

16 Fun DIY Backyard Games for the Whole Family

16 Fun DIY Backyard Games for the Whole Family

Är du som jag löjligt förtjust i mazariner men lite för lat för att klä in små formar med deg så tycker jag du ska prova dessa lite förenklade rutor. Tantfika kanske, men inte desto mindre goda för…

Är du som jag löjligt förtjust i mazariner men lite för lat för att klä in små formar med deg så tycker jag du ska prova dessa lite förenklade rutor. Tantfika kanske, men inte desto mindre goda för…

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…