— pizza —

Mumsiga vegetariska pizzor / Vegetarian pizza varieties
9 Pins773 Followers
Denna pizza kan möjligen vara den godaste pizzan du någonsin äter. Flower sprouts är en förädlad brysselkål och är oerhört söta - och goda! Om du inte kan få tag på dem (de finns i...

Denna pizza kan möjligen vara den godaste pizzan du någonsin äter. Flower sprouts är en förädlad brysselkål och är oerhört söta - och goda! Om du inte kan få tag på dem (de finns i...

Glutenfri pizza med en botten som innehåller sötpotatis, hur blir det egentligen? Hur gott som helst kan jag berätta! En pizzabotten som får riktigt krispiga kanter och smakar sötpotatis, mums!...

Gluten free Pizza with a sweet potato crust / Glutenfri Sötpotatispizza - Evelinas Ekologiska

[ Pizza med örter & västerbottenost ] 8 små pizzor. { Kalljäst pizzadeg } 12½ g jäst (¼ pkt) / 3 dl kallt vatten / 1½ tsk salt / 2 tsk honung / 2 msk olivolja / ca 9 dl vetemjöl, gärna special. { Fyllning } 2 dl crème fraiche / 8 jordärtskockor / 3 msk kapris / 8 kvistar rosmarin / 1 citron, rivet skal / 260 g mozzarella / 200 g riven västerbottensost / salt, svartpeppar / olivolja / bladpersilja

[ Pizza med örter & västerbottenost ] 8 små pizzor. { Kalljäst pizzadeg } 12½ g jäst (¼ pkt) / 3 dl kallt vatten / 1½ tsk salt / 2 tsk honung / 2 msk olivolja / ca 9 dl vetemjöl, gärna special. { Fyllning } 2 dl crème fraiche / 8 jordärtskockor / 3 msk kapris / 8 kvistar rosmarin / 1 citron, rivet skal / 260 g mozzarella / 200 g riven västerbottensost / salt, svartpeppar / olivolja / bladpersilja

[ Vegetarisk calzone med feta & spenat ] 2 port. { Deg } 25 g jäst / 2½ dl vatten, 37° / 1 tsk havssalt / 1 msk olivolja / 6 dl vetemjöl special. { Fyllning } 250 g färsk bladspenat / 2 vitlöksklyftor / 2 msk olivolja / 150 g fetaost / 2 msk blonda russin eller strimlade torkade aprikoser / 1 msk pinjekärnor / flingsalt & nymald svartpeppar

Calzone with spinach and feta Forget the pizzeria's dangling calzone and make your own flavor filled with juicy spinach and feta cheese.

Sötman från honung och sötpotatis gifter sig perfekt med det syrliga stinget från chèvren på den här underbart goda pizzan

Sötman från honung och sötpotatis gifter sig perfekt med det syrliga stinget från chèvren på den här underbart goda pizzan

[ Tomatsås till pizza ] 4 stora pizzor. 2 klyftor vitlök / 5 solmogna tomater (el körsbärstomat på kvist) / 1 msk smör / 1 msk flytande honung / 1 tsk vitvinsvinäger / flingsalt / svartpeppar från kvarn | Skiva vitlöken tunt och tärna tomaterna fint. Fräs vitlöken lätt i smör. Tillsätt honung + tärnad tomat. Koka såsen tills tomaterna är helt mjuka och såsen tjocknat, ca 20 min. Smaksätt med vinäger, salt + svartpeppar.

[ Tomatsås till pizza ] 4 stora pizzor. 2 klyftor vitlök / 5 solmogna tomater (el körsbärstomat på kvist) / 1 msk smör / 1 msk flytande honung / 1 tsk vitvinsvinäger / flingsalt / svartpeppar från kvarn | Skiva vitlöken tunt och tärna tomaterna fint. Fräs vitlöken lätt i smör. Tillsätt honung + tärnad tomat. Koka såsen tills tomaterna är helt mjuka och såsen tjocknat, ca 20 min. Smaksätt med vinäger, salt + svartpeppar.

Den här pizzan är så mycket sommar! En glutenfri pizza toppad med pesto, nektarin, jordgubbar och getost. Så otroligt gott! Den är dessutom lika god kall och funkar alltså finfint att ta med...

Glutenfree Pizza with Goat Cheese, Nectarine & Strawberries / Glutenfria Pizza med Getost, Nektarin & Jordgubbar - Evelinas Ekologiska

Här kommer ett väldigt spännande pizza recept. Nämligen nässelpizza! Att jag aldrig testat detta förut?! Det blev ju så himla gott.

Här kommer ett väldigt spännande pizza recept. Nämligen nässelpizza! Att jag aldrig testat detta förut?! Det blev ju så himla gott.

Pinterest
Search