Hanna Östrén

Hanna Östrén

9
Followers
5
Following
Hanna Östrén
More ideas from Hanna
//☆~~

//☆~~

Hitta outnyttjade ytor. Med rätt utrustning kan baksidan på en dörr sluka mycket prylar. Foto: Elfa.

Hitta outnyttjade ytor. Med rätt utrustning kan baksidan på en dörr sluka mycket prylar. Foto: Elfa.

Hej! Den här ljuuuuuvliga moussetårtan bjuds det på här hemma denna kalashelg! Jag är ju en sucker för listor och förberedelser och den här är ett sånt recept som bakas veckan innan kalaset och tas fr

Hej! Den här ljuuuuuvliga moussetårtan bjuds det på här hemma denna kalashelg! Jag är ju en sucker för listor och förberedelser och den här är ett sånt recept som bakas veckan innan kalaset och tas fr

Sötpotatissallad med fetaost och avokado

Sötpotatissallad med fetaost och avokado

Varje år försöker jag utöka mina kunskaper om ätbara örter och ogräs. Denna gång sprang jag på en riktig delikatess: maskrosknoppar. Knopparna är inte beska som bladen, men var noga med att ta bort…

Varje år försöker jag utöka mina kunskaper om ätbara örter och ogräs. Denna gång sprang jag på en riktig delikatess: maskrosknoppar. Knopparna är inte beska som bladen, men var noga med att ta bort…

Pastel coloured bedroom

Pastel coloured bedroom

Bunny butt cake - easy Easter dessert recipe

Bunny butt cake - easy Easter dessert recipe

Ett naturhus kan kort beskrivas som ett timmerhus inuti ett växthus. Växthuset som är på 300 m2 omsluter hela systemet och fungerar som en yttre barriär. Växthuset bidrar genom klimatskyddet till minskad energiförbrukning och ger ett lyxigt boende med låg energiförbrukning och praktisk vardagsekologi. Växthuset skapar ett klimat som ...

Ett naturhus kan kort beskrivas som ett timmerhus inuti ett växthus. Växthuset som är på 300 m2 omsluter hela systemet och fungerar som en yttre barriär. Växthuset bidrar genom klimatskyddet till minskad energiförbrukning och ger ett lyxigt boende med låg energiförbrukning och praktisk vardagsekologi. Växthuset skapar ett klimat som ...

Vi bor i ett växthus01

'We're living inside a greenhouse'. The Swedish couple Rosemary and Anders built a sustainable home to themselves in Sikhall, next to lake Vänern