Bröd/bullar

22 Pins0 Följare
Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBULLAR

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBULLAR

Vi bakade måååånga bullar ( dubbelt) Dessa är lite kletiga att baka- vill du göra det lättare för dig, så gör ”vanliga” bull-längder . Och här kommer receptet : 100 gram jäst för söta degar 350 gram smör 10 dl standardmjölk 4 dl strösocker 2 tsk äkta vaniljsocker 1 kryddmått … Läs mer

Vi bakade måååånga bullar ( dubbelt) Dessa är lite kletiga att baka- vill du göra det lättare för dig, så gör ”vanliga” bull-längder . Och här kommer receptet : 100 gram jäst för söta degar 350 gram smör 10 dl standardmjölk 4 dl strösocker 2 tsk äkta vaniljsocker 1 kryddmått … Läs mer

Ett av världens mest användbara bröd gör du här glutenfritt på majs-, ris- och bovetemjöl. Fyll med matigt pålägg och utflykten är räddad.

Glutenfria baguetter med majs-, ris- & bovetemjöl

Ett av världens mest användbara bröd gör du här glutenfritt på majs-, ris- och bovetemjöl. Fyll med matigt pålägg och utflykten är räddad.

Via bloggen Design Sponge har jag nyligen fått upp ögonen för en massa nya, roliga personer att följa på Instagram. Där lade de nämligen upp tips på 16 fotografer som har Instagram och som...

Godaste rabarberbullarna med mandelmassa och kardemumma.

Via bloggen Design Sponge har jag nyligen fått upp ögonen för en massa nya, roliga personer att följa på Instagram. Där lade de nämligen upp tips på 16 fotografer som har Instagram och som...

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället för

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället för

nyttigt bröd! 1,5 dl kvarg, 1 dl havregryn, 1 tsk bakpulver, 1 nypa salt, 1 msk linfrön. Blanda allt och forma till 2 frallor. In i ugnen på 200 grader i 20 min.

nyttigt bröd! 1,5 dl kvarg, 1 dl havregryn, 1 tsk bakpulver, 1 nypa salt, 1 msk linfrön. Blanda allt och forma till 2 frallor. In i ugnen på 200 grader i 20 min.

Saffransbullar ska bakas med smör för bästa smak! Vaniljsocker i bullarna ger extra lyx. Saffran ger den underbar färgen och den karaktäristiska smaken. Med kesella/kvarg får du ett saftigare bröd. Snurror ser extra festligt ut!

Saffransbullar ska bakas med smör för bästa smak! Vaniljsocker i bullarna ger extra lyx. Saffran ger den underbar färgen och den karaktäristiska smaken. Med kesella/kvarg får du ett saftigare bröd. Snurror ser extra festligt ut!

img_64241

img_64241

Fröknäcke – enkelt recept

Fröknäcke – enkelt recept


Fler idéer
Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

De här kanelbullarna blir så saftiga och krämiga att man nästan går av på mitten. Mycket smör och ännu mer smör är hemligheten.   BULLAR  25 g jäst 2 1⁄2 dl mjölk ev. 2 tsk stött kardemumma 1⁄2 dl...

De här kanelbullarna blir så saftiga och krämiga att man nästan går av på mitten. Mycket smör och ännu mer smör är hemligheten. BULLAR 25 g jäst 2 1⁄2 dl mjölk ev. 2 tsk stött kardemumma 1⁄2 dl...

A lovely cake: Grovt bröd med frukt och nötter. Mitt favoritbröd!

A lovely cake: Grovt bröd med frukt och nötter. Mitt favoritbröd!

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Saffransbullar ska bakas med smör för bästa smak! Vaniljsocker i bullarna ger extra lyx. Saffran ger den underbar färgen och den karaktäristiska smaken. Med kesella/kvarg får du ett saftigare bröd. Snurror ser extra festligt ut!

Saffransbullar ska bakas med smör för bästa smak! Vaniljsocker i bullarna ger extra lyx. Saffran ger den underbar färgen och den karaktäristiska smaken. Med kesella/kvarg får du ett saftigare bröd. Snurror ser extra festligt ut!

Supersnabba proteinfrallor

Supersnabba proteinfrallor

Hälsosamt fröbröd

Hälsosamt fröbröd (Start - Baka Sockerfritt)

Hälsosamt fröbröd

Här bakar vi för fullt hos mormor! Tänkte dela med mig av ett recept på bröd som var det enklaste jag gjort i hela mitt liv och riktigt gott, detta kommer jag d

Världens enklaste Kvargbröd

Här bakar vi för fullt hos mormor! Tänkte dela med mig av ett recept på bröd som var det enklaste jag gjort i hela mitt liv och riktigt gott, detta kommer jag d

Underbart nyttigt hallonbröd - Mitt kök

Underbart nyttigt hallonbröd

Underbart nyttigt hallonbröd - Mitt kök

nyttigt bröd! 1,5 dl kvarg, 1 dl havregryn, 1 tsk bakpulver, 1 nypa salt, 1 msk linfrön. Blanda allt och forma till 2 frallor. In i ugnen på 200 grader i 20 min.

nyttigt bröd! 1,5 dl kvarg, 1 dl havregryn, 1 tsk bakpulver, 1 nypa salt, 1 msk linfrön. Blanda allt och forma till 2 frallor. In i ugnen på 200 grader i 20 min.

Pinterest
Sök