Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten

Dumlefluff med fruktsallad och nötbräck »

Dumlefluff med fruktsallad och nötbräck »

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Helgens godaste: så gör du fantastisk smörkolasås med havssalt

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Här kommer ett recept på en grymt god dessert som inte innehåller socker eller gluten, dock sötningsmedel. Jag vill helst söta med helt naturliga sötningar som frukt eller honung men ibland krävs en ströersättare till socker och då använder alltid jag Icas Sötströ som är en kombination av Erythritol och Stevia. Icas sötströ är helt […]

Här kommer ett recept på en grymt god dessert som inte innehåller socker eller gluten, dock sötningsmedel. Jag vill helst söta med helt naturliga sötningar som frukt eller honung men ibland krävs en ströersättare till socker och då använder alltid jag Icas Sötströ som är en kombination av Erythritol och Stevia. Icas sötströ är helt […]

Fryst saffranscheesecake med pepparkaksbotten – Lindas Bakskola

Fryst saffranscheesecake med pepparkaksbotten – Lindas Bakskola

Mmmmm åt en hysteriskt god dessert i går kväll framför Desperate Housewives. Dumlemousse med krossad nötbräck!!! Detta måste ni testa alla gottegrisar därute! Smeten till moussen ska helst stå i ky…

Mmmmm åt en hysteriskt god dessert i går kväll framför Desperate Housewives. Dumlemousse med krossad nötbräck!!! Detta måste ni testa alla gottegrisar därute! Smeten till moussen ska helst stå i ky…

Gräddig saffransglass toppad med hallon, eller något annat bär du tycker om, är fantastiskt gott!

Gräddig saffransglass toppad med hallon, eller något annat bär du tycker om, är fantastiskt gott!

Recept på Cheesecake. Enkelt och gott. Cheesecake har sitt ursprung i Europa men har på senare tid blivit en amerikansk klassiker. Det finns två sorters cheesecake. Desserten kan antingen både i ugn eller frysas. Ofta smaksätts den med vanilj eller bär som blåbär. Till fryst cheesecake används ofta en kyld botten gjord av kex och smör som man sedan fyller med en blandning gjord på färskost. Cheesecake som bakas i ugn kan med fördel smaksättas med vit eller mörk choklad.

Recept på Cheesecake. Enkelt och gott. Cheesecake har sitt ursprung i Europa men har på senare tid blivit en amerikansk klassiker. Det finns två sorters cheesecake. Desserten kan antingen både i ugn eller frysas. Ofta smaksätts den med vanilj eller bär som blåbär. Till fryst cheesecake används ofta en kyld botten gjord av kex och smör som man sedan fyller med en blandning gjord på färskost. Cheesecake som bakas i ugn kan med fördel smaksättas med vit eller mörk choklad.

Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.

Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.

Pinterest
Search