Pinterest
En uppiffad klassiker som är lika god nu som på 70-talet. Räkcocktail 6-8 bufféportioner 400 g räkor med skal 1 nektarin ¼ gurka 6 pärltomater 1 msk pressad citronsaft 1...

Klassisk räkcocktail!

En uppiffad klassiker som är lika god nu som på 70-talet. Räkcocktail 6-8 bufféportioner 400 g räkor med skal 1 nektarin ¼ gurka 6 pärltomater 1 msk pressad citronsaft 1...

Dags att skåla in det nya året! Duka fram krustader med gorgonzolakräm, crostinis, laxrullar och annat gott som är lätt att förbereda och passar till bubblorna!

6 lyxiga tilltugg till 12-slaget!

Dags att skåla in det nya året! Duka fram krustader med gorgonzolakräm, crostinis, laxrullar och annat gott som är lätt att förbereda och passar till bubblorna!

En enkel förrätt med tunt hyvlade rödbetor som toppas med grovhackade hasselnötter, lagrad ost och vit balsamico. Perfekt rätt att väcka smaklökarna med!

Beetroot carpaccio with hazelnuts and white balsamico A green twist on a classic carpaccio which may replace the fillet of beef. Luxury nutritious parts of which date to prepare before serving.

Den libanesiska salladen Tabolueh är en återkommande semesterfavorit hos oss. Så svalkande och god och jag gör den oftast med pepparmynta istället för vanl

Den libanesiska salladen Tabolueh är en återkommande semesterfavorit hos oss. Så svalkande och god och jag gör den oftast med pepparmynta istället för vanl

Den här bad boyen har jag bloggat om förut, men då hade jag annan topping. Det här är midsommarens förrätt som vi stod för. Enkel att göra o...

Den här bad boyen har jag bloggat om förut, men då hade jag annan topping. Det här är midsommarens förrätt som vi stod för. Enkel att göra o...

Festligt och gott med världens godaste kaviar – vår svenska löjrom. Självklart går det även bra med sikrom, laxrom eller forellrom. Om du vill kan du ersätta rödlöken med ytterligare 1 dl gräslök; smaken blir lite mildare men lika god. Obs! Tänk på att rätten ska stå i kyl minst 4 timmar före servering, så börja i tid. Gärna dagen före festen. Recept ur "Håkan Larssons bästa mat till vinet" (Bonnier fakta) av Håkan Larsson. Boken hittar du bland annat på Adlibris.

Rödlökspannacotta med löjrom

Festligt och gott med världens godaste kaviar – vår svenska löjrom. Självklart går det även bra med sikrom, laxrom eller forellrom. Om du vill kan du ersätta rödlöken med ytterligare 1 dl gräslök; smaken blir lite mildare men lika god. Obs! Tänk på att rätten ska stå i kyl minst 4 timmar före servering, så börja i tid. Gärna dagen före festen. Recept ur "Håkan Larssons bästa mat till vinet" (Bonnier fakta) av Håkan Larsson. Boken hittar du bland annat på Adlibris.

Avokadoshot.

Mumsig mingelmat – 6 enkla tilltugg till festen

Avokadoshot.