Hasija Dautovic

Hasija Dautovic

Hasija Dautovic
Fler idéer från Hasija
Brödsnurror – Supergott matbröd!

Brödsnurror – Supergott matbröd!

Servera den heta grytan med mjuka tortillas, majs-chips, gräddfil, rödlök och inlagd gurka.

Servera den heta grytan med mjuka tortillas, majs-chips, gräddfil, rödlök och inlagd gurka.

Mannagrynskaka med hallon smakar bra efter en god middag.

Mannagrynskaka med hallon smakar bra efter en god middag.

Helstekt kalkon

Helstekt kalkon

Gratinerade brytbönor eller gröna bönor

Gratinerade brytbönor eller gröna bönor

Gulaschsoppa på köttfärs

Gulaschsoppa på köttfärs

kolapannacotta med karamelliserade pecannötter

kolapannacotta med karamelliserade pecannötter

Denna kycklinggryta med kokosmjölk och sweet-chilisås bjöd vi några vänner på en fredagkväll. Den är superenkel att tillaga och kräver få ingredienser och

Denna kycklinggryta med kokosmjölk och sweet-chilisås bjöd vi några vänner på en fredagkväll. Den är superenkel att tillaga och kräver få ingredienser och

Här han ni ett recept på en super enkel dessert som jag lovar kommer att uppskattas. Härlig kombination mellan vit choklad och jordgubbar, skriker sommar i munnen :-). Vit choklad pannacotta - 6 st Panacotta 150 g Vit choklad 2 st Gelatin Blad 450 g Grädde (4 1/2dl) Panacotta:

Här han ni ett recept på en super enkel dessert som jag lovar kommer att uppskattas. Härlig kombination mellan vit choklad och jordgubbar, skriker sommar i munnen :-). Vit choklad pannacotta - 6 st Panacotta 150 g Vit choklad 2 st Gelatin Blad 450 g Grädde (4 1/2dl) Panacotta:

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer