Helena Persson

Helena Persson

29 followers
·
14 followers
Helena Persson
More ideas from Helena
Sveriges största baktidning!

Sveriges största baktidning!

Rödbetspaj med fetaost, spenat och valnötter

Rödbetspaj med fetaost, spenat och valnötter

Rosa påsktårta med vaniljkräm & godisägg

Rosa påsktårta med vaniljkräm & godisägg

Emily heter jag och är toppbloggare här på Vimedbarn. Här skriver jag om allt som hör mammalivet till. En förkärlek till barnsaker, inredning och kläder. Lever tillsammans med min man och våra döttrar Noelia 2,5 år och Junielle 6 månader, vi bor utanför Stockholm. Älskar DIY, pyssel, bakning och matlagning så det är ett axplock av vad ni kan hitta här hos mig!

Emily heter jag och är toppbloggare här på Vimedbarn. Här skriver jag om allt som hör mammalivet till. En förkärlek till barnsaker, inredning och kläder. Lever tillsammans med min man och våra döttrar Noelia 2,5 år och Junielle 6 månader, vi bor utanför Stockholm. Älskar DIY, pyssel, bakning och matlagning så det är ett axplock av vad ni kan hitta här hos mig!

Pizza chèvre med päron och honung. Enklare och godare än så här kan det väl knappast bli. En riktig favorit. Läs receptet på www.lantliv.com #pizza #chèvre #päron

Pizza chèvre med päron och honung. Enklare och godare än så här kan det väl knappast bli. En riktig favorit. Läs receptet på www.lantliv.com #pizza #chèvre #päron

Kycklinggryta med grädde, spenat och tomat

Kycklinggryta med grädde, spenat och tomat

Utsökta grekiska zucchinibiffar med fetaost. De känns nästan somriga. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd. Ljuvliga! De påminner väldigt mycket om libanesiska ejjeh. För bäst konsistens på biffarna rekommenderar jag att du använder späda zucchini. 6 portioner 1 kg fasta zucchini (läs tips nedan) 200 g fetaost 2 salladslökar 1 lök (gul eller röd funkar) 1 dl finhackad dill eller mynta…

Utsökta grekiska zucchinibiffar med fetaost. De känns nästan somriga. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd. Ljuvliga! De påminner väldigt mycket om libanesiska ejjeh. För bäst konsistens på biffarna rekommenderar jag att du använder späda zucchini. 6 portioner 1 kg fasta zucchini (läs tips nedan) 200 g fetaost 2 salladslökar 1 lök (gul eller röd funkar) 1 dl finhackad dill eller mynta…