Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Världens bästa Tårtbotten! Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

Världens bästa Tårtbotten! Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

Ingredienser 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 50 gram rumsvarmt smör 1 1/2 dl mjölk Fyllning 800 g nötfärs 2 tacokryddpåsar 1 burk med krossade tomat

Krämig tacopaj

Ingredienser 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 50 gram rumsvarmt smör 1 1/2 dl mjölk Fyllning 800 g nötfärs 2 tacokryddpåsar 1 burk med krossade tomat

Här kommer det ! Receptet på den absolut godaste långpannechokladkakan !! Den blir lixom som en blandning mellan kladdkaka och mjuk "sockerkakskaka" . Den blir kompakt, saftig & lagom kladdig ;) Eftersom vi bakar 3 sorter på jobbet varje dag så kan jag säga att jag testat en

Här kommer det ! Receptet på den absolut godaste långpannechokladkakan !! Den blir lixom som en blandning mellan kladdkaka och mjuk "sockerkakskaka" . Den blir kompakt, saftig & lagom kladdig ;) Eftersom vi bakar 3 sorter på jobbet varje dag så kan jag säga att jag testat en

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Helloooo! Tänkte jag skulle påminna er om den här gudingen och ni är säkert många som missat den bak i arkivet men detta är nog min aaaabsoluta favoritkaka. Den har allt!! Browniefude…

Helloooo! Tänkte jag skulle påminna er om den här gudingen och ni är säkert många som missat den bak i arkivet men detta är nog min aaaabsoluta favoritkaka. Den har allt!! Browniefude…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try.

Pinterest
Search