Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA  glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Så gör man vansinnigt goda piroger med valfri fyllning, steg-för-steg. Klicka på rubriken!

Så gör man vansinnigt goda piroger med valfri fyllning, steg-för-steg. Klicka på rubriken!

GODMORGON! Favoritmorgonen på veckan. Sova länge, ligga och dra sig och äta långfrukost. Ok, det där med sova länge var en smärre överdrift då jag är sådär på det där med sova länge. Jag somnade i alla fall om en stund. Jag gick upp och bakade när jag vaknade. Kände att jag inte fick nog igår. ;) Gj

GODMORGON! Favoritmorgonen på veckan. Sova länge, ligga och dra sig och äta långfrukost. Ok, det där med sova länge var en smärre överdrift då jag är sådär på det där med sova länge. Jag somnade i alla fall om en stund. Jag gick upp och bakade när jag vaknade. Kände att jag inte fick nog igår. ;) Gj

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjuka, supergoda brödrutor med ett oerhört saftigt innanmäte.

Mjuka, supergoda brödrutor med ett oerhört saftigt innanmäte.

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Norrländskt mjukt tunnbröd bakat med hjorthonssalt. North Swedish flatbread, mjukt tunnbröd, baked with milk, butter, rye, wheat, syrup and powdered ammonium carbonate on a hot baking tray in oven.

Norrländskt mjukt tunnbröd bakat med hjorthonssalt. North Swedish flatbread, mjukt tunnbröd, baked with milk, butter, rye, wheat, syrup and powdered ammonium carbonate on a hot baking tray in oven.

Saftiga och goda rågsiktskakor med hål i mitten som är enkla och roliga att göra.

Saftiga och goda rågsiktskakor med hål i mitten som är enkla och roliga att…


More ideas
Pinterest
Search