helena karttunen

helena karttunen

helena karttunen
More ideas from helena
Hej igen! Här kommer receptet på den gooooda fudge som jag gav till svärmor idag. Mycket chokladsmak med en hint av kokos. Denna fudge blir inte så söt som de flesta andra. En liten nyårskaramell...

Hej igen! Här kommer receptet på den gooooda fudge som jag gav till svärmor idag. Mycket chokladsmak med en hint av kokos. Denna fudge blir inte så söt som de flesta andra. En liten nyårskaramell...

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Tolvhålskaka, lucia, saffransbröd, julbak, julgodis, lussebulle, lussekatt | Swedish saffron bun, "twelve hole cake"

Tolvhålskaka, lucia, saffransbröd, julbak, julgodis, lussebulle, lussekatt | Swedish saffron bun, "twelve hole cake"

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Mazarinäppelkaka med kardemumma | Året Runts vinnare i tävlingen om bästa Äppelkakan

Mazarinäppelkaka med kardemumma | Året Runts vinnare i tävlingen om bästa Äppelkakan