FÖRVIRRAD! Då är det söndag idag men eftersom jag har jobbat både lördag och idag så flyter dagarna in i varandra! Det känns lite förvirr...

FÖRVIRRAD! Då är det söndag idag men eftersom jag har jobbat både lördag och idag så flyter dagarna in i varandra! Det känns lite förvirr...

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Tips till glöggminglet. Jag fullkomligt älskar kombinationen med pepparkaka och ädelost Gilla gärna Fia Bakar på Facebook och fia_bakar på Instagram 200g rumstempererat smör1dl strösocker1tsk…

Tips till glöggminglet. Jag fullkomligt älskar kombinationen med pepparkaka och ädelost Gilla gärna Fia Bakar på Facebook och fia_bakar på Instagram 200g rumstempererat smör1dl strösocker1tsk…

havreboll-2

havreboll-2

Snabbt & gott! Knäckigt bräck med havssalt – smakar himmelskt

Snabbt & gott! Knäckigt bräck med havssalt – smakar himmelskt

Det här brödet pryder verkligen festbordet. Dekorera med vackra band och servera tillsammans med julens ostar.

Det här brödet pryder verkligen festbordet. Dekorera med vackra band och servera tillsammans med julens ostar.

Pinterest
Search