Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad! Såå goda!

Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad! Såå goda!

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Extra saftiga, ljuvligt goda saffransmuffins!

Lyxig, superläcker, fluffig mousse med både choklad & After Eight!

2. Ställ ut ca 15 muffinsformar på en plåt (eller i en muffinsform). Lägg en chokladbit i varje form.

2. Ställ ut ca 15 muffinsformar på en plåt (eller i en muffinsform). Lägg en chokladbit i varje form.

Bra och enkel grunddeg för piroger

Bra och enkel grunddeg för piroger

Pinocchiotårta – Lindas Bakskola

Pinocchiotårta – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Pinterest
Search