Helen Rosander

Helen Rosander

0 followers
·
7 followers
Helen Rosander
More ideas from Helen
När jag har mycket att göra och har mycket i hjärnan så blir maten direkt lidande, inte att jag äter dåligt snarare tvärtom, är inte sugen på någonting. Det har varit och är en intensiv höst (massa roligt men ändoock) – för intensiv och jag kommer se till att 2016 blir ett lugnare år. Med […]

När jag har mycket att göra och har mycket i hjärnan så blir maten direkt lidande, inte att jag äter dåligt snarare tvärtom, är inte sugen på någonting. Det har varit och är en intensiv höst (massa roligt men ändoock) – för intensiv och jag kommer se till att 2016 blir ett lugnare år. Med […]

De här små godingarna gjorde alltid farmor! Så attans goda! Fick äntligen "tummen ur" idag och bakade dom, tänkt göra det i många år faktisk...

De här små godingarna gjorde alltid farmor! Så attans goda! Fick äntligen "tummen ur" idag och bakade dom, tänkt göra det i många år faktisk...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Hej hej! Här är några recept som jag tycker ni ska prova, och som är bland mina egna favoriter! Jag har valt ut 2 frukostrecept, 2 kycklingrecept, 2 köttrecept, 2 fiskrecept och 2 desserter! Smaklig spis! FRUKOST Oemotstånliga Ostbröd Mikroomelett KYCKLING Enkla vardagskycklingen Garam Masala Chicken Fajitasallad FISK & SKALDJUR Örtbakad lax med citron och […]

Hej hej! Här är några recept som jag tycker ni ska prova, och som är bland mina egna favoriter! Jag har valt ut 2 frukostrecept, 2 kycklingrecept, 2 köttrecept, 2 fiskrecept och 2 desserter! Smaklig spis! FRUKOST Oemotstånliga Ostbröd Mikroomelett KYCKLING Enkla vardagskycklingen Garam Masala Chicken Fajitasallad FISK & SKALDJUR Örtbakad lax med citron och […]

Smidigt med en biskvilängd där man själv kan välja hur stor bit man vill ha. Biskvilängd Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita R...

Smidigt med en biskvilängd där man själv kan välja hur stor bit man vill ha. Biskvilängd Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita R...

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…