Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Saffranspannacotta med pepparkakssmul

Saffranspannacotta med pepparkakssmul

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Läcker blåbärspaj med härlig marängfyllning.

Läcker blåbärspaj med härlig marängfyllning.

Saffranspannacotta med pepparkaksmulor

Saffranspannacotta med pepparkaksmulor

Lyxigt god cheesecake med tryffelglasyr

Lyxigt god cheesecake med tryffelglasyr

21 September, Kakao, Cheesecakes, Gluten, God, Cheese Cakes, Cheesecake

Dopdekoration och dukning – inspiration från Celines dop

Dopdekoration och dukning – inspiration från Celines dop (Add simplicity)

Upp och nervänd låda att sätta klubborna i

Helgens Feng Shui tips

Helgens Feng Shui tips (Add simplicity)

Food Stylist's photo of Hazelnut Choc Layer Cake--Emelie Johansson: COOP: Choice Stockholm

Hjortronlikörparfait med vanilj- och hjortronmylta

Hjortronlikörparfait med vanilj- och hjortronmylta

Sabayon är god att servera till bär eller helt naturell. Det går bra att använda halvtinade bär i stället för färska och hälla på äggkrämen varm.

Sabayon är god att servera till bär eller helt naturell. Det går bra att använda halvtinade bär i stället för färska och hälla på äggkrämen varm.

Pinterest
Search