Kerstin van der Hert

Kerstin van der Hert

Kerstin van der Hert
Fler idéer från Kerstin
Doften av lime sprider sig i köket när dessa goda limekakor gräddas.

Doften av lime sprider sig i köket när dessa goda limekakor gräddas.

This beautiful four bedroom house is surrounded by nature. Whether it be the private garden and swimming pool, or the range of trees and plants circling the house, guests will feel immersed in a tropical oasis...

This beautiful four bedroom house is surrounded by nature. Whether it be the private garden and swimming pool, or the range of trees and plants circling the house, guests will feel immersed in a tropical oasis...

Kyckling i ugn med mozzarella, valnötter och salami

Kyckling i ugn med mozzarella, valnötter och salami

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

Vegan Tuna Sandwich Low Angle

Vegan Tuna Sandwich Low Angle

Key lime-paj i glas

Key lime-paj i glas

Perfekta toscabullar fylklda med mandelmassa och vanilj!

Perfekta toscabullar fylklda med mandelmassa och vanilj!

Börja med att vispa färskost och crème fraiche hårt med elvisp till ostkrämen som är basen till både fyllningar och topping, smaka av med salt och peppar. Använd inte lightprodukter här eftersom att de inte går att vispa på samma sätt. Dela upp krämen i 3 skålar, en del kan vara lite mindre, den ska bli toppingen. Smaksätt de andra två delarna genom att blanda med ingredienserna till fyllning 1 resp fyllning 2. Montera tårtan: Lägg 1 rund stor brödskiva som en cirkel på en bricka, bred ut…

Börja med att vispa färskost och crème fraiche hårt med elvisp till ostkrämen som är basen till både fyllningar och topping, smaka av med salt och peppar. Använd inte lightprodukter här eftersom att de inte går att vispa på samma sätt. Dela upp krämen i 3 skålar, en del kan vara lite mindre, den ska bli toppingen. Smaksätt de andra två delarna genom att blanda med ingredienserna till fyllning 1 resp fyllning 2. Montera tårtan: Lägg 1 rund stor brödskiva som en cirkel på en bricka, bred ut…

pannacotta med lime och mynta

pannacotta med lime och mynta