Drömhus.

Collection by Hilda Nöjd • Last updated 5 days ago

50 
Pins
Hilda Nöjd

Villa Holmberg

Uppdaterad: 160704 Villa HolmbergMåndag, ny vecka och nya utmaningar! Posted by Intressanta Hus on den 23 november 2015 #IHvillaholmberg #bygga #hus #nybyggnation #intressantahus #grått #kyligt #höst #mysigt #trädgård #järnvitriol #spröjs Ett foto publicerat av Intressanta Hus (@intressantahus) Nov 26,

Växthus, orangerier, uterum och vinterträdgårdar - Växthus & Orangerier

Växthus, dubbelglasade orangerier och uterum. Fristående eller vägganslutna – många olika modeller, storlekar och prisklasser.

Maxi 4 växthuspaket

Maxi 4 är ett av våra storsäljande växthus. Paketpris där vi har sänkt priset ytterligare. Alla nödvändiga tillbehör ingår och kort leveranstid. Alltid fraktfri leverans i hela Sverige.

Les Petites Choses | via Tumblr on We Heart It

Find images and videos on We Heart It - the app to get lost in what you love.

Torp i mitt hjärta

L a n t l i f

Älskar den lantliga stilen med gamla möbler, byggnadsvård och trädgård och en hel del bakning.

Bohemiskt stilrent i sekelskiftesvåningen med lummig trädgård

Inredning – som att sätta ny färg på väggarna eller klä om en gammal fåtölj – handlar om skapande. Det är inget man blir klar med, det är en never ending story, säger holländska paret om sin sekelskiftesvåning.

Kika in i Victoria Skoglunds underbara växthus

Trädgårdsprofilen Victoria Skoglund har blivit med växthus. Residence har som enda tidning fått komma in i den paradisiska härligheten.

5 magiska sommarhus att drömma sig bort till

Drömmer du om ett sommarboende i Sverige? Kanske med strandläge, en blomstrande trädgård eller charmig interiör? Det finns mycket fint på Hemnet just nu och vi passade på att kika in i fem drömhus.

Orangerier dubbelglas - Växthus & Orangerier

Alla våra växthusmodeller kan uppgraderas med dubbelglas till exklusiva orangerier. De kan sedan användas för både vinterförvaring av medelhavsväxter och för umgänge.

Pittoreskt mitt i byn

F örsta gången som Micha och Magnus kom hit fick de båda två samma känsla: – Vi ville inte åka härifrån! Huset var så vackert och det fanns ett sådant naturligt lugn. Att huset dessutom var nyrenoverat gjorde inte saken sämre. Det var bara att flytta in och njuta, berättar Micha, när han visar runt […]

DREAMHOUSE

Dreamhouse Det här snygga arkitektritade huset har precis sålts för 30 miljoner, och den nya lyckliga äg...