Sisustus

8 Pins3 Följare
Idea keittiön välitilaan: vaneri (via Bloglovin.com )

Idea keittiön välitilaan: vaneri (via Bloglovin.com )

Roma kontinentalsäng | Mio

Roma kontinentalsäng | Mio

Kök i grått och vitt. Funkis. Retro.

Kök i grått och vitt. Funkis. Retro.

kitchen styling: kitchen styling

kitchen styling: kitchen styling

19 Aurinkokaari 1 - WC | Asuntomessut taso ja wc:n kotelointi samassa tasossa

19 Aurinkokaari 1 - WC | Asuntomessut taso ja wc:n kotelointi samassa tasossa

Upotetut liukuovikaapit

Upotetut liukuovikaapit

Toilet walls for customer. The other wall is made by Tunto hieno it is like sand feeling

Toilet walls for customer. The other wall is made by Tunto hieno it is like sand feeling

Kuvahaun tulos haulle valkoinen seinätarra

Kuvahaun tulos haulle valkoinen seinätarra


Fler idéer
Mysigt! Så fint med grått, vitt, lila och många ljus i sovrummet.

Mysigt! Så fint med grått, vitt, lila och många ljus i sovrummet.

Кухня, вид 3

Кухня, вид 3

Talomallin olimme päättäneet jo kauan sitten – mansardikattoinen Kannustalon Rauhala lapekattolyhdyillä.

Talomallin olimme päättäneet jo kauan sitten – mansardikattoinen Kannustalon Rauhala lapekattolyhdyillä.

Wall detailing.                                                                                                                                                                                 More

Wall detailing. More

Colorful welcome

Colorful welcome

Se det här fotot av @mio_officiell på Instagram • 926 gilla-markeringar

Se det här fotot av @mio_officiell på Instagram • 926 gilla-markeringar

прихожая

прихожая

Интерьер кухни

Интерьер кухни

Might work for the awkward space between my living room and dining room...

Might work for the awkward space between my living room and dining room...

At a family home in Hingham, LDa was enlisted to maximize the connection between a beautiful, daylit, view-filled backyard and the home’s kitchen, breakfast nook and den - the spaces where the family spends most of its ‘together’ time. The owners collaborated closely with LDa to inject these areas with a sophisticated, yet durable and unfussy, neutral palette of materials and textures that better reflects the family’s interests and style.

At a family home in Hingham, LDa was enlisted to maximize the connection between a beautiful, daylit, view-filled backyard and the home’s kitchen, breakfast nook and den - the spaces where the family spends most of its ‘together’ time. The owners collaborated closely with LDa to inject these areas with a sophisticated, yet durable and unfussy, neutral palette of materials and textures that better reflects the family’s interests and style.

Pinterest
Sök