Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Violsocker - en söt smak av våren! smaksatt socker, flavored sugar, violet sugar, diy, pyssel _ @helenalyth

Violsocker - en söt smak av våren! smaksatt socker, flavored sugar, violet sugar, diy, pyssel _ @helenalyth

Många har frågat mig hur man gör egen surdeg, och det är verkligen inte särskilt svårt alls. Trenden att baka surdegsbröd blir bara starkare och starkare och det är riktigt kul att kunna göra sitt eget. Här har jag gjort en liten enkel guide till hur man startar igång och matar sin egen surdeg som m

Många har frågat mig hur man gör egen surdeg, och det är verkligen inte särskilt svårt alls. Trenden att baka surdegsbröd blir bara starkare och starkare och det är riktigt kul att kunna göra sitt eget. Här har jag gjort en liten enkel guide till hur man startar igång och matar sin egen surdeg som m

En mat- och bakblogg med recept, mat, bakning, bak, matlagning, dukning, inredning, mjölkfritt, glutenfritt, matblogg.

En mat- och bakblogg med recept, mat, bakning, bak, matlagning, dukning, inredning, mjölkfritt, glutenfritt, matblogg.

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Passa på att koka saft av dina syrenblommor innan de blommar över!

Passa på att koka saft av dina syrenblommor innan de blommar över!

Syrenmarmelad

Syrenmarmelad

Måste tipsa dig om en magisk kaka att baka i långpanna! Denna räcker till många, är god så tungan krullar sig, saftig och den går att frysa om ni inte orkar sätta i er hela kakan på en gång. Ät den med len vaniljsås så får man smaka på en liten del av himlen. Uppepå kakan har vi en havrecrumble som

Måste tipsa dig om en magisk kaka att baka i långpanna! Denna räcker till många, är god så tungan krullar sig, saftig och den går att frysa om ni inte orkar sätta i er hela kakan på en gång. Ät den med len vaniljsås så får man smaka på en liten del av himlen. Uppepå kakan har vi en havrecrumble som

Pinterest
Search