Maria Gustavsson

Maria Gustavsson

2 followers
·
0 followers
Maria Gustavsson
More ideas from Maria
Passa på att steka lite extra kyckling och frys in, så går det lätt att svänga ihop ännu en wrap närhelst du vill. Sedan lägger du snabbt ihop wrapen innan du drar i väg på picknick!

Passa på att steka lite extra kyckling och frys in, så går det lätt att svänga ihop ännu en wrap närhelst du vill. Sedan lägger du snabbt ihop wrapen innan du drar i väg på picknick!

Tycker du om Baileys? Tycker du om jordgubbar? Tycker du om en krämig pannacotta? Då är den här söta lilla desserten något för dig! Det här receptet går rätt fort att göra och är riktigt...

Tycker du om Baileys? Tycker du om jordgubbar? Tycker du om en krämig pannacotta? Då är den här söta lilla desserten något för dig! Det här receptet går rätt fort att göra och är riktigt...

Ett fantastiskt recept på utsökt polkagrisdröm som passar perfekt att servera till efterrätt. Desserten är en modern landskapsrätt från Småland och du gör den av bland annat polkagris, grädde, vit choklad och digestivekex. Mums!

Ett fantastiskt recept på utsökt polkagrisdröm som passar perfekt att servera till efterrätt. Desserten är en modern landskapsrätt från Småland och du gör den av bland annat polkagris, grädde, vit choklad och digestivekex. Mums!

Hemma gjorda Toffifee... Mums! Till 30 st 1 dl socker 1 dl grädde 1 dl sirap 1 tsk vaniljsocker ca 30 hasselnötter 100 g noug...

Hemma gjorda Toffifee... Mums! Till 30 st 1 dl socker 1 dl grädde 1 dl sirap 1 tsk vaniljsocker ca 30 hasselnötter 100 g noug...

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.