Herrgårdskyckling   Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Alla barns älsklingsrätt! Gör en stor sats och frys in i småportioner. Passar perfekt som utflyktsmat eftersom den är lika god kall som varm. /Ulrika Davidsson

Mammas goda spagettigratäng

Dessa kycklingrullar är helt magiska! Mör kycklingfilé med frasig yta och en fyllning med färskost, rökt skinka och riven ost. Servera gärna med hemgjord

Dessa kycklingrullar är helt magiska! Mör kycklingfilé med frasig yta och en fyllning med färskost, rökt skinka och riven ost. Servera gärna med hemgjord

Denna nyligen inlagda pressgurkan ska plockas fram till frukosten idag. Väldigt enkelt att göra själv, ändå var det första gången som jag gjorde det igår  Till en liten burk behöver du : 1 styck slanggurka 1 tsk salt ett kryddmått vitpeppar 1/2 dl socker 1/2 dl ättika 12 % … Läs mer

Denna nyligen inlagda pressgurkan ska plockas fram till frukosten idag. Väldigt enkelt att göra själv, ändå var det första gången som jag gjorde det igår Till en liten burk behöver du : 1 styck slanggurka 1 tsk salt ett kryddmått vitpeppar 1/2 dl socker 1/2 dl ättika 12 % … Läs mer

Min mamma gjorde denna ljuvliga rätt för många herrans år sedan och från första tuggan blev den en storfavorit. Receptet har ändrats en del genom åren,

Min mamma gjorde denna ljuvliga rätt för många herrans år sedan och från första tuggan blev den en storfavorit. Receptet har ändrats en del genom åren,

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

Pinterest
Search