Vi älskar choklad!

Ljus, mörk eller vit choklad. Vi har recept för alla smaker.
24 Pins1,16k Följare
Chokladrutor med glasyr och kokos

Chokladrutor med glasyr och kokos

Chokladbollar

Chokladbollar

Chokladmousse

Chokladmousse

Chokladtårta med Baileys

Chokladtårta med Baileys

Krokanttryffel med hasselnöt

Krokanttryffel med hasselnöt

Fudge brownies

Fudge brownies

Lyxig chokladmousse

Lyxig chokladmousse

Enkla mintkyssar

Enkla mintkyssar

Brownies

Brownies

Chokladcheesecake på cookiebotten

Chokladcheesecake på cookiebotten


Fler idéer
Minttoppar

Minttoppar

Fikon- och amarettotoppar

Fikon- och amarettotoppar

Chokladkaka med hallongrädde

Chokladkaka med hallongrädde

Chokladfabrikens varma choklad

Chokladfabrikens varma choklad

De här bedårande passionsfruktstryfflarna är perfekt att ge som gå bort-present. Tryfflarna är fyllda med mörk choklad, honung, grädde och passionsfrukt och efter att du har rullat dem i kakao så är de en ren fullträff!

De här bedårande passionsfruktstryfflarna är perfekt att ge som gå bort-present. Tryfflarna är fyllda med mörk choklad, honung, grädde och passionsfrukt och efter att du har rullat dem i kakao så är de en ren fullträff!

Choklad- och nötkräm

Choklad- och nötkräm

Profiteroles med kastanjekräm

Profiteroles med kastanjekräm

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Den ska vara enkel att baka, bli lätt, luftig och lagom söt. Dessutom villigt låta sig delas, utan att smula eller gå sönder, därefter fyllas och dekoreras. Här är en tårtbotten som uppfyller precis alla de nämnda kraven. En riktig toppenbotten helt enkelt!

Den ska vara enkel att baka, bli lätt, luftig och lagom söt. Dessutom villigt låta sig delas, utan att smula eller gå sönder, därefter fyllas och dekoreras. Här är en tårtbotten som uppfyller precis alla de nämnda kraven. En riktig toppenbotten helt enkelt!

great idea for garlic press

great idea for garlic press

Pinterest
Sök