Ida Lindén
More ideas from Ida
Mini Mimosa Kit I made as a graduation gift for my dental hygiene students. So fun and easy! 1 mini Barefoot Brut Cruvee Champagne, 1 mini orange juice, 1 plastic champagne glass from the Dollar Tree and a plastic gift bag from the Dollar Tree.

Mini Mimosa Kit I made as a graduation gift for my dental hygiene students. 1 mini Barefoot Brut Cruvee Champagne, 1 mini orange juice, 1 plastic champagne glass from the Dollar Tree and a plastic gift bag from the Dollar Tree.

Glitter Works Events presents "The Perfect Combo"!The perfect vibrant mug for your hot coffee before school, and a crystal wine glass just right for the wind down. This set is also ideal for graduation and end-of-school year's gifts! Click the link in bio http://www.giftideascorner.com/gift-for-teachers/

Glitter Works Events presents "The Perfect Combo"!The perfect vibrant mug for your hot coffee before school, and a crystal wine glass just right for the wind down. This set is also ideal for graduation and end-of-school year's gifts! Click the link in bio

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...