When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Mage

Discover Pinterest’s 10 best ideas and inspiration for Mage. Get inspired and try out new things.
Malia Starnavzadya cover

World Anvil is a worldbuilding community and collection of tools for authors, role playing games storytellers and worldbuilding lovers

Watch popular Mage videos

I BAS Mage, Rumpa, Lår ligger fokus på kroppens stora musklergrupper. Med kroppsvikten som redskap ska vi träna och aktivera hela kroppen genom enkla övningar. Sofia och Frida guidar dig genom ett härligt pass med fokus på att stärka upp ben, säte och mage.
I träna bålstyrka fokuserar vi på att stärka upp mittpartiet och kärnan av kroppen tränar mage och rygg. Nästan alla kroppens rörelser utgår från våran bål och det är också den som sammanlänkar underkroppen med överkroppen så en stark bål är en otroligt viktigt grund som bygger hållbarhet och styrka och gör oss redo för allt vi utmanar kroppen med.
I Mage, Rumpa, Lår ligger fokus på kroppens stora musklergrupper. Med kroppsvikten som redskap ska vi träna och aktivera hela kroppen genom enkla övningar som benböj och utfall som varvas med spännande övningar med en liten finess. Gisela tar dig med på ett härligt pass med fokus på att stärka upp ben, rumpa, höft och mage. Passet startar med en pulshöjande uppvärmning och avslutar med skön stretch. Däremellan jobbar du i ett kontrollerat tempo utifrån dina förutsättningar.
I träna bålstyrka fokuserar vi på att stärka upp mittpartiet och kärnan av kroppen tränar mage och rygg. Nästan alla kroppens rörelser utgår från våran bål och det är också den som sammanlänkar underkroppen med överkroppen så en stark bål är en otroligt viktigt grund som bygger hållbarhet och styrka och gör oss redo för allt vi utmanar kroppen med. I det här passet kan du välja att addera en hantel som en liten extra utmaning.