Maj
Discover Pinterest’s 10 best ideas and inspiration for Maj. Get inspired and try out new things.
Olá pessoal! Estou aqui para ajudar a você a encontrar o walpaper que combina com teu estilo♡ Se pegar coloque (pg) Obrigado!

Kristina Lindquist saved to Disney
När solen lyser genom pilen skira grenverk är det magiskt vackert i min trädgård. Fåglarna kvittrar och man vill bara stanna tiden. Välkommen säger jag till sköna maj. Blommande narcissus ‘Thalia’ oc

mrs Gibbon saved to Grönt
Almbacken Trädgårdsdesign formger trädgårdar och grönområden. Med hänsyn taget till platsens förutsättningar, husets arkitektur och dina trädgårdsdrömmar skapar vi tillsammans ett grönt rum som fyller dina behov.
Som välbekant håller jag på att göra målarbilder med de tolv månaderna. Jag har tidigare gjort färgläggningsbilder för månaderna januari, februari och mars. Nu har jag tagit tag i bilderna för april…
THE Queen has finally been reunited with her beloved Prince Philip after an emotional last journey from London to Windsor Castle. Her Majesty’s coffin was today lowered into the royal vault 1…

Puja Dhakal saved to Quick saves
11 · 35 minutes · Bagte rabarber er sådan en vidunderlig ting. Nemt at lave og altid en succes. Her får du opskriften på de bagte rabarber og desuden forslag til at gøre dem til stjernen i en nem og lækker forårsdessert.Det er en meget nem dessert men det er bedst at starte ca 45 minutter inden du vil sætte rabarber desserten på bordet. Så har du god tid!
11 · 35 minutes · Bagte rabarber er sådan en vidunderlig ting. Nemt at lave og altid en succes. Her får du opskriften på de bagte rabarber og desuden forslag til at gøre dem til stjernen i en nem og lækker forårsdessert.Det er en meget nem dessert men det er bedst at starte ca 45 minutter inden du vil sætte rabarber desserten på bordet. Så har du god tid!
11 ingredients
Produce
- • 1 Styk økologisk lime
Baking & Spices
- • 1 Nip salt
Other
- • God vaniljeis
- • 50 g Havregryn
- • 250 g Klargjorte rabarber stængler ((tynde og fine rabarber er bedst))
- • 30 g Ristede kokosflager
- • 50 g Smør
- • 6 Spsk vand ((mindre hvis du ikke vil have så meget saft i bunden af fadet))
- • 3 Spsk. muscovadosukker ((kan eventuelt erstattes af brun farin))
- • 5 Spsk. rørsukker
- • 1 Vaniljestang ((kan eventuelt erstattes af 1 tsk vaniljesukker))
Merete Elisabeth saved to desert