When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Vandring

Discover Pinterest’s 10 best ideas and inspiration for Vandring. Get inspired and try out new things.

Vandring längs Kungsleden från Abisko till Nikkaluokta i juli. Etapp för etapp, dag för dag. Med nybörjartips till dig som också fjällvandrar första gången!

More information...

Följ med oss på en vandring i ett område som av många fjällvandrare klassas som ett av Sveriges vackraste platser. Följ med till Aktse och porten till Sarek Nationalpark och vandra upp till Skierfes topp med sin branta klippavsats och skåda ut över Sveriges mäktigaste delta. I turistbroschyrer och utrustningskataloger ser man ofta bilder från Skierfe och det majestätiska delta-landskapet, men också den så ofta fotograferade vyn över Rapadalens mynning som leder rakt in i hjärtat av Sarek. Trots att detta är välkända områden så kommer vi troligtvis inte att stöta på så många andra vandrare. Detta är en vandring för dig som vill besöka den Svenska fjällvärldens kanske mest kända platser och passar även för den som aldrig fjällvandrat förut. Vi vandrar tillsammans i en liten grupp och spenderar nätterna i tält vilket göra att vi inte behöver dela utrymme med andra i någon trång stuga samt ger oss mer frihet i val av plats för våra nattläger. Målet med vandringen är givetvis att vi ska komma oss upp på Skierfes topp och blicka ned i Rapaälvens delta men också att få vistas och njuta av allt vad vår vackra fjällvärld har att bjuda på. HUR DU RESER HIT Turen startar i Jokkmokk och avslutas i Jokkmokk. INKLUDERAT I PRISET Erfaren naturguide (svensk- och engelsktalande) 2 nätter på Åsgård Hostel, del i dubbelrum 3 nätter i fjälltält Alla måltider från middag dag 1 till frukost dag 6 Friluftsutrustning: tält, matlagningsutrustning och kök Säkerhetsutrustning: satellittelefon, sjukvårdsutrustning (guiden innehar som lägst en Wilderness First Aid utbildning) Biltransport i minibuss tur och retur Jokkmokk och startpunkten för vandringen (Har du/ni egen bil och inte vill dela minibuss med andra går det givetvis bra att ni följer bakom minibussen.) EJ INKLUDERAT I PRISET Resa samt transfer till och från Jokkmokk Reseförsäkring och avbokningsskydd Alkoholhaltiga

More information...

Det gælder om at lære noget imens man lever. Derfor har vi samlet 100 gode råd til friluftsliv og vandring, så du rigtig kan nyde dit friluftsliv!

More information...
Lau Rie
Lau Rie saved to Voyage

Att packa din vandringsryggsäck med utrustningen du behöver är början på varje lyckat vandringsäventyr. Läs vidare för en ultimat packlista för vandring och

More information...

Till Österrike och Bad Gastein åker många svenskar både vintertid och sommartid. På sommaren lockar vandring, kurbad och aktiviteter som cykel och klättring. Här finns många fina vandringsleder för längre turer men också dagsturer.

More information...

Der er utallige muligheder for vandring i Skåne. Et af dem er naturområdet Hovdala som ikke ligger lang fra togstationen i Hässleholm.

More information...

Vildmarksvägen en av Sveriges högst belägna vägar och sträcker sig från Strömsund i Norra Jämtland mot nordväst och över det spektakulära Stekejokkplatån. Vidare går vägen in i södra Lappland till Vilhelmina och söderut tillbaka till Strömsund igen om man så vill. En sträcka på ca 500 kilometer.

More information...

Vandring längs Kungsleden från Abisko till Nikkaluokta i juli. Etapp för etapp, dag för dag. Med nybörjartips till dig som också fjällvandrar första gången!

More information...

Rotsidan, en underbar vandring längs Världsarvsleden vid Höga Kusten. Denna kustlinje med mjuka polerade klippor ligger på etappen Barsta-Fällsvikshamn.

More information...

More related to Vandring

More like this