Eva Idfeldt
More ideas from Eva
Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Tagliatellegratäng med köttfärs och fetaost - Victorias provkök

Tagliatellegratäng med köttfärs och fetaost - Victorias provkök

Läckert och gott med kyckling! Här är det bra att använda sig av tunn färdigskivad kycklingfilé. Ett riktigt festrecept!

Läckert och gott med kyckling! Här är det bra att använda sig av tunn färdigskivad kycklingfilé. Ett riktigt festrecept!

Läckert och gott med kyckling! Här är det bra att använda sig av tunn färdigskivad kycklingfilé. Ett riktigt festrecept!

Läckert och gott med kyckling! Här är det bra att använda sig av tunn färdigskivad kycklingfilé. Ett riktigt festrecept!

Här mina vänner, har ni en fantastiskt god och lyxig dessert med en skön kombination av blåbär, vit choklad och kardemumma. Rekommend...

Här mina vänner, har ni en fantastiskt god och lyxig dessert med en skön kombination av blåbär, vit choklad och kardemumma. Rekommend...

Nyttig filmjölkslimpa bakad med havregryn – Lindas Bakskola

Nyttig filmjölkslimpa bakad med havregryn – Lindas Bakskola

Morotslimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Morotslimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Pepparkaksmums – SÖTA SAKER. Pepparkaksrutor med glasyr.

Pepparkaksmums – SÖTA SAKER. Pepparkaksrutor med glasyr.

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat  (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker  (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredien

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredien