Inga-Lill Fröberg

Inga-Lill Fröberg

Inga-Lill Fröberg
More ideas from Inga-Lill
Jag snubblade över en helt genialisk rätt hos Sara som driver bloggen Vardag.nu, nämligen Pizzapannkaka . Eller Pannkakspizza om man hellre ...

Jag snubblade över en helt genialisk rätt hos Sara som driver bloggen Vardag.nu, nämligen Pizzapannkaka . Eller Pannkakspizza om man hellre ...

Äntligen tog jag mig tiden att baka min favorit-rulltårta från Kaffeverket/Snickarbacken 7 i helgen. Ni vet ju hur mycket jag älskar den kakan, och ni kan ju gissa hur mycket pengar jag har lagt på den de senaste månaderna. Nu kan jag göra den själv hemma istället - ekonomiskt!Receptet satte jag ihop efter att ha tittat...

Äntligen tog jag mig tiden att baka min favorit-rulltårta från Kaffeverket/Snickarbacken 7 i helgen. Ni vet ju hur mycket jag älskar den kakan, och ni kan ju gissa hur mycket pengar jag har lagt på den de senaste månaderna. Nu kan jag göra den själv hemma istället - ekonomiskt!Receptet satte jag ihop efter att ha tittat...

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Det här är en riktigt bra bjuddessert!    Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. När jag skapade den så hade jag påskfirandet i tankarna. Nu är vi mitt uppe i…

Det här är en riktigt bra bjuddessert! Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. När jag skapade den så hade jag påskfirandet i tankarna. Nu är vi mitt uppe i…

Langos är en typisk festivalrätt! Man kan variera toppingen efter smak och tycke.

Langos är en typisk festivalrätt! Man kan variera toppingen efter smak och tycke.

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

recept på semmelbullar som är riktigt saftihga

recept på semmelbullar som är riktigt saftihga

Pannacotta med jordgubbskräm - sockerfri Portioner: 4 Pannacottan 2 gelatinblad 2,5 dl vispgrädde 1 urgröpt vaniljstång 0,5 dl sötning 2,5 dl grekisk yoghurt Jordgubbskräm 250 g jordubbar (frysta eller färska) 1,5 gelatinblad Topping Frystorkade jordubbar, elelr färska pch vit riven choklad Instruktioner Panacottan förbereds gärna dagen innan eller på morgonen, det tar sammanlagt ca 8 timmar för denna att förberedas. Låt gärna den urgröpta vaniljstången med stång ligga i grädden några timmar…

Pannacotta med jordgubbskräm - sockerfri Portioner: 4 Pannacottan 2 gelatinblad 2,5 dl vispgrädde 1 urgröpt vaniljstång 0,5 dl sötning 2,5 dl grekisk yoghurt Jordgubbskräm 250 g jordubbar (frysta eller färska) 1,5 gelatinblad Topping Frystorkade jordubbar, elelr färska pch vit riven choklad Instruktioner Panacottan förbereds gärna dagen innan eller på morgonen, det tar sammanlagt ca 8 timmar för denna att förberedas. Låt gärna den urgröpta vaniljstången med stång ligga i grädden några timmar…