Marika Johansson

Marika Johansson

Marika Johansson
More ideas from Marika
Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Madeira Porto Moniz

The Natural Pools Of Porto Moniz, Madeira Even though they look pristinely manmade, these volcanically formed pools fill with warm ocean water, and were formed by naturally occurring volcanic rock.

Funchal is the capital of Portugal's Madeira Region (home of the country's signature wine) and, as such, presents a great deal of cultural and historic importance for the nation. Being one of Portugal's key tourist destinations, Funchal gets particularly busy with visitors on New Year's Eve, when crowds of them come ashore from the numerous cruise liners docking in the port.

Funchal is the capital of Portugal's Madeira Region (home of the country's signature wine) and, as such, presents a great deal of cultural and historic importance for the nation. Being one of Portugal's key tourist destinations, Funchal gets particularly

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...