Här är ett läckert recept på krämig skinkgryta med härliga smaker av vitlök, champinjoner, persilja, grädde, dijonsenap och grönpeppar. Skinkgryta med grönpeppar serveras tillsammans med kokt ris och kan avnjutas vilken dag som helst i veckan.

Här är ett läckert recept på krämig skinkgryta med härliga smaker av vitlök, champinjoner, persilja, grädde, dijonsenap och grönpeppar. Skinkgryta med grönpeppar serveras tillsammans med kokt ris och kan avnjutas vilken dag som helst i veckan.

Baconlindade kycklingrulader på potatisbädd med morotstsatsiki. Det ser gott ut ... måste provas!

Baconlindade kycklingrullader med morotstsatsiki

Baconlindade kycklingrulader på potatisbädd med morotstsatsiki.

Baconlindade kycklingrullader med morotstsatsiki

Extra luftiga kanelbullar enligt Johan Sörberg (domare i Hela Sverige Bakar)

Extra luftiga kanelbullar enligt Johan Sörberg (domare i Hela Sverige Bakar)

Saffranskryddad fisksoppa med lax och torsk

Saffron flavored fish soup with salmon and cod (swedish recipe) + shrimps

Jag tröttnar aldrig på biskvier! Jag älskar att sätta smörkräm på mandelmassabotten och doppa den i choklad, en konst i sig. Ja jag vet jag är lite smått galen... Det går utmärkt att göra receptet i långpanna om man känner man inte orkar att pilla. Då struntar du att spritsa ut kakor och trycker ut [...]

Jag tröttnar aldrig på biskvier! Jag älskar att sätta smörkräm på mandelmassabotten och doppa den i choklad, en konst i sig. Ja jag vet jag är lite smått galen... Det går utmärkt att göra receptet i långpanna om man känner man inte orkar att pilla. Då struntar du att spritsa ut kakor och trycker ut [...]

Marinerad kyckling med smak av basilika och soltorkad tomat

Marinerad kyckling med smak av basilika och soltorkad tomat

Smör, ost och körsbärstomater är gott till knäckebrödet.

Smör, ost och körsbärstomater är gott till knäckebrödet.

Saffransbutterkaka med apelsin och mandelmassa räcker till många.

- saffransbutterkaka med apelsin - yeasted Saffron-Butter-Cake with Orange filling

Pinterest
Search