[ Pepparkaksmums ] Kaka: 150 g smör / 2 ägg / 3 dl socker / 2 msk pepparkakskryddor / ½ tsk mald ingefära (kan uteslutas) / 4½ dl vetemjöl / 2 tsk bakpulver / 1½ dl mjölk. Glasyr: 75 g smör / 1 msk grädde / 1 msk pepparkakskryddor / 3½ dl florsocker. Garnering: Kokos

[ Pepparkaksmums ] Kaka: 150 g smör / 2 ägg / 3 dl socker / 2 msk pepparkakskryddor / ½ tsk mald ingefära (kan uteslutas) / 4½ dl vetemjöl / 2 tsk bakpulver / 1½ dl mjölk. Glasyr: 75 g smör / 1 msk grädde / 1 msk pepparkakskryddor / 3½ dl florsocker. Garnering: Kokos

Saffransknutar med vit choklad

This is a Swedish tradition and it's called "lussekatt". It's a diffrent way to make them but yummy anyway

Kanelbullesockerkaka1

Kanelbullesockerkaka1

Made From Scratch: Cured Salmon Gravlax

Made From Scratch: Cured Salmon Gravlax

Made From Scratch: Cured Salmon Gravlax and caviar with homemade creme fraische a

Kinesisk biff med broccoli och oystersause (ostronsås). Serveras med nykokt ris eller nudlar.

Kinesisk biff med broccoli och oystersause (ostronsås). Serveras med nykokt ris eller nudlar.

Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner

Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner

Saras delikatesser: Mustig köttfärssoppa

Saras delikatesser: Mustig köttfärssoppa

Så gör du steg 5 fläskfilé i chutneysås

Fläskfilé i chutneysås

Så gör du steg 5 fläskfilé i chutneysås

Pinterest
Search