Bakat

51 Pins2 Followers
Mycket god, glutenfri limpa fylld med nyttiga frön och Keso. Ett lättbakat bröd som inte behöver jäsa.

Mycket god, glutenfri limpa fylld med nyttiga frön och Keso. Ett lättbakat bröd som inte behöver jäsa.

Chiapudding med blåbär och nötter. Riktigt, riktigt nyttig och oerhört god! Ger en perfekt start på dagen.

Chiapudding med blåbär

Our Blueberry Chia Seed Pudding is that something different you’re looking for. The nutritional power of chia seeds is amazing! Sub out honey for vegan

Det här underbara surdegsbrödet har en härlig skorpa och lite segt inkråm. Brödet har en god, söt och frisk smak av äpplen som gifter sig utmärkt med valn...

Det här underbara surdegsbrödet har en härlig skorpa och lite segt inkråm. Brödet har en god, söt och frisk smak av äpplen som gifter sig utmärkt med valn...

Det här är mitt bästa bröd just nu. Det är h åligt, segt och har mycket smak. Precis som jag vill ha det. Jag fick baka många gånger innan j...

Det här är mitt bästa bröd just nu. Det är h åligt, segt och har mycket smak. Precis som jag vill ha det. Jag fick baka många gånger innan j...

Levain är det franska ordet för surdeg. Det är helt enkelt ett ljust bröd bakat på surdeg av vete eller råg. Jag tillsätter även färsk jäst i min levain m...

Levain is the French word for sourdough. It is simply a light bread baked from sourdough made from wheat or rye. I also use fresh yeast in my sourdough, b.

OKTOBERLEVAIN, två stora bröd På kvällen 50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund 200 g (2 dl) ljummet vatten 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special 50 g (k...

OKTOBERLEVAIN, två stora bröd På kvällen 50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund 200 g (2 dl) ljummet vatten 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special 50 g (k...

Ta med familjen, bästa vännen, ovännen eller hela tjocka släkten på januariutflykt! Med er i fikakorgen bullar ni upp med en hel trave bredda stompabröd och kokar en termos full med kaffe eller...

Ta med familjen, bästa vännen, ovännen eller hela tjocka släkten på januariutflykt! Med er i fikakorgen bullar ni upp med en hel trave bredda stompabröd och kokar en termos full med kaffe eller...

OKTOBERLEVAIN, två stora bröd På kvällen 50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund 200 g (2 dl) ljummet vatten 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special 50 g (k...

OKTOBERLEVAIN, två stora bröd På kvällen 50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund 200 g (2 dl) ljummet vatten 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special 50 g (k...

nattjäst surdegsbröd

nattjäst surdegsbröd

Johannes Wätterbäck o Theres Lundén odlar grönsaker överallt. På bloggen Farbror Grön delar de med sig av sina bästa trädgårdstips.

Johannes Wätterbäck o Theres Lundén odlar grönsaker överallt. På bloggen Farbror Grön delar de med sig av sina bästa trädgårdstips.

160 g surdeg (blandas 6–8 timmar i förväg av en liten klick surdegsgrund, 100 g vatten, 30 g rågmjöl och 30 g vetemjöl) 600 g vatten 900 g siktat dinkelmjöl 20 g salt  Första jäsning i bunke i kylen 8-10 timmar. Andra jäsning i korgar i rumstemperatur 3-5 h. 250 grader, sänk till 220 grader i halvtid. Totalt 35 minuter.

160 g surdeg (blandas 6–8 timmar i förväg av en liten klick surdegsgrund, 100 g vatten, 30 g rågmjöl och 30 g vetemjöl) 600 g vatten 900 g siktat dinkelmjöl 20 g salt Första jäsning i bunke i kylen 8-10 timmar. Andra jäsning i korgar i rumstemperatur 3-5 h. 250 grader, sänk till 220 grader i halvtid. Totalt 35 minuter.

Pinterest
Search