Ingegerd Wikner

Ingegerd Wikner

Ingegerd Wikner
Fler idéer från Ingegerd
Sötpotatissoppa med krispig majs- och frötopping

Sötpotatissoppa med krispig majs- och frötopping

Mästerkocksvinnaren Louise Johansson gästar vår matkasse och bjuder på Sandefjordsgryta. En härligt krämig fiskgryta toppad med kräftstjärtar. Så gott!

Mästerkocksvinnaren Louise Johansson gästar vår matkasse och bjuder på Sandefjordsgryta. En härligt krämig fiskgryta toppad med kräftstjärtar. Så gott!

Sparmannia africana ~ Indoor Lime ~ Zimmerlinde ~ Kamerlinde

Sparmannia africana ~ Indoor Lime ~ Zimmerlinde ~ Kamerlinde

Klockkmalvorna börjar blomma mer och mer. Dessa plantor är snart 5 år gamla och jag beskär dem hårt varje höst och vår samt byter jord...

Klockkmalvorna börjar blomma mer och mer. Dessa plantor är snart 5 år gamla och jag beskär dem hårt varje höst och vår samt byter jord...

Trendspan växter i ampel

Trendspan växter i ampel

Palettblad när de är som mäktigast hemma hos Malin Persson. Se hela vackra hemmet i nya numret! Foto: Hobert och Krupa

Palettblad när de är som mäktigast hemma hos Malin Persson. Se hela vackra hemmet i nya numret! Foto: Hobert och Krupa

Sätt degen till det här smakfulla, kalljästa brytbrödet på kvällen. Grädda på morgonen dagen efter och känn lyxen av nybakat till frukost. Linfrön och solrosfrön i brödet ger extra karaktär och gott crunch.

Sätt degen till det här smakfulla, kalljästa brytbrödet på kvällen. Grädda på morgonen dagen efter och känn lyxen av nybakat till frukost. Linfrön och solrosfrön i brödet ger extra karaktär och gott crunch.

Tiotalsystem

Tiotalsystem

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

GUDA GOTT! Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på, brukar laga eller ätit hos någon. Om inte så testa detta genast!! innan gräddning jag använde Port …

GUDA GOTT! Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på, brukar laga eller ätit hos någon. Om inte så testa detta genast!! innan gräddning jag använde Port …