Inger Andersson

13 followers
·
45 following
Inger Andersson
More ideas from Inger
Marängrulle med hallon och vit chokladgrädde

Marängrulle med hallon och vit chokladgrädde

Måste tipsa dig om en magisk kaka att baka i långpanna! Denna räcker till många, är god så tungan krullar sig, saftig och den går att frysa om ni inte orkar sätta i er hela kakan på en gång. Ät den med len vaniljsås så får man smaka på en liten del av himlen. Uppepå kakan har vi en havrecrumble som

Måste tipsa dig om en magisk kaka att baka i långpanna! Denna räcker till många, är god så tungan krullar sig, saftig och den går att frysa om ni inte orkar sätta i er hela kakan på en gång. Ät den med len vaniljsås så får man smaka på en liten del av himlen. Uppepå kakan har vi en havrecrumble som

Så här gör du en supergod smörgåstårta!

Så här gör du en supergod smörgåstårta!

Mandelmarängbottnar fyllda med chokladkräm och kaffesmörkräm. Försvinnande gott!

Mandelmarängbottnar fyllda med chokladkräm och kaffesmörkräm. Försvinnande gott!

PISTACHIO ROSE PANNA COTTA TART

PISTACHIO ROSE PANNA COTTA TART

I dag köpte jag mig en ny fin resväska som jag gått och sneglat på sedan i helgen =) En riktig Åse-väska…

I dag köpte jag mig en ny fin resväska som jag gått och sneglat på sedan i helgen =) En riktig Åse-väska…

Soft-Baked Chocolate Chip Cookie Cups #recipe #dessert

Soft-Baked Chocolate Chip Cookie Cups #recipe #dessert

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…