5. Tryck ner en bit fryst fyllning i varje hål.

5. Tryck ner en bit fryst fyllning i varje hål.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

Då var det återigen min tur att bjuda på fredagsfika på jobb. Eftersom mina kollegor vet att jag gillar att baka och även att jag bakar en hel del så förväntades det något hembakat och gott även…

Då var det återigen min tur att bjuda på fredagsfika på jobb. Eftersom mina kollegor vet att jag gillar att baka och även att jag bakar en hel del så förväntades det något hembakat och gott även…

Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar. Jag tillsatte bara saffran i smeten och det blev en absolut fullträff! Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur. Ca 24 st saffransbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad…

Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar. Jag tillsatte bara saffran i smeten och det blev en absolut fullträff! Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur. Ca 24 st saffransbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad…

Pinocchiotårta – Lindas Bakskola

Pinocchiotårta – Lindas Bakskola

Äppelmarängtårta i långpanna

Äppelmarängtårta i långpanna

Första gången jag kom i kontakt med kondenserad mjölk var när jag som 10-åring besökte min mormor och morfar i Tyskland. Där åt vi det på smörgåsen som ett smörgåspålägg! Låter lustigt, jag vet, men…

Cake By Mary: Kokoskladdkaka med chokladganache

Vaniljkaka

Du kan väl bara kalla den för Himmelsk vaniljkaka…

Vaniljkaka

Bakade en ny favorit idag♥ Du behöver400 g digestivekex200 g smält smör5 dl vispgrädde200 g philadelphiaost1 msk florsocker400 g blockchoklad1 daimGelehallonGör såhärKrossa digestivekexen och…

Bakade en ny favorit idag♥ Du behöver400 g digestivekex200 g smält smör5 dl vispgrädde200 g philadelphiaost1 msk florsocker400 g blockchoklad1 daimGelehallonGör såhärKrossa digestivekexen och…

Jag har hittat nyckeln till att göra en festlig tårta, som är kul att dekorera, enkel att baka och kräver minimalt med tid. Kladdkaka med olika sorters smaksatt grädde! Tänk bara på att...

Jag har hittat nyckeln till att göra en festlig tårta, som är kul att dekorera, enkel att baka och kräver minimalt med tid. Kladdkaka med olika sorters smaksatt grädde! Tänk bara på att...

Fransk ananaskaka – Lindas Bakskola

Fransk ananaskaka – Lindas Bakskola

Langos är en typisk festivalrätt! Man kan variera toppingen efter smak och tycke.

Langos är en typisk festivalrätt! Man kan variera toppingen efter smak och tycke.

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Pinterest
Search